Abarth Nieuwe Abarth 500e

Een nieuwe benchmark voor rijplezier

Stap aan boord van een van de twee nieuwe Abarth modellen, geboren om uw verlangen naar adrenaline te vereenvoudigen: Abarth 500e en Abarth 500e Turismo zijn ontworpen om u de meest opwindende prestaties te bieden. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriet te kiezen en u klaar te maken om de sensatie van een schorpioen te ontdekken die energie omzet in emoties, geavanceerde technologie in adrenaline en duurzaamheid in prestaties.

Abarth 500e de eerste elektrische Abarth

Ontdek de kracht van Abarth’s nieuwe elektrische modellen

  • Imposante looks: 17-inch lichtmetalen velgen, signature-frontverlichting, brede bumpers, scherpe lijnen
  • Sportief interieur: driespaaks sportstuur en kuipstoelen met geïntegreerde hoofdsteun
  • Keuze uit drie Abarth-rijmodi

Opwindende prestaties

Onder de scherp gelijnde motorkap van de nieuwe Abarth 500e ligt een krachtige elektromotor met een vermogen van 11,7 kW/154 pk die wordt gevoed door een 42 kWh-accupakket. Dankzij zijn direct beschikbare koppel van 235 Nm staat deze 100% elektrische krachtbron garant voor een acceleratie die telkens wanneer u het rijpedaal intrapt het bloed door uw aderen doet kolken.

Nieuwe Abarth 500e Turisimo, prestaties op topniveau

Als eigentijdse gran Turismo in pocketformaat, biedt de Abarth 500e Turismo klasse en comfort in combinatie met een adrenalineverhogende rijervaring op basis van pure elektrische kracht en het unieke geluid van Abarth.

  • Abarth Sound Generator
  • 18-inch facetgeslepen lichtmetalen velgen
  • Alcantara-stoelbekleding.

De Abarth 500e Turisimo hatchback is verkrijgbaar vanaf € 42.490,- en de cabrio vanaf € 45.490,-.

Offerte of proefrit?

Wilt u zelf een keer ervaren hoe het is om de 100% elektrische Abarth te rijden? Pak dan nu uw kans en kom langs bij Motorhuis Leiden voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Opladen

Voor het opladen van het accupakket van uw nieuwe Abarth 500e kunt u kiezen uit verschillende methoden. Thuis kunt u opladen via een gewoon stopcontact, maar met een als accessoire verkrijgbare thuislader gaat het aanzienlijk sneller. Natuurlijk kunt u ook een laadpaal op straat gebruiken. En onderweg kunt u bij elk openbaar laadstation met snelladen het accupakket in ongeveer 35 minuten weer tot 80% bijladen.

Één pedal rijden

Als u de Turismo of Scorpion Streed Mode activeert, heeft u alleen nog maar één pedaal nodig om de ultieme prestaties te ervaren. Telkens als u u voet optilt, vertraagt de auto proportioneel en wint kinetische energie terug die wordt omgezet in elektriciteit om de accu op te laden, wat bijdraagt aan de actieradius van 265 km en het rempedaal vaak overbodig maakt: eigenlijk het enige waarin we graag vertragen.

Sportstoelen

Met hun sportieve kuipvorm en bekleding van hoogwaardige stof en technopreen combineren de sportstoelen van de nieuwe Abarth 500e een perfecte ondersteuning van het lichaam in snel genomen bochten met comfort op kruissnelheid. Het schorpioen-logo op de geïntegreerde hoofdsteunen maakt duidelijk dat ook deze elektrisceh Abarth het venijn bezit dat hem tot een échte Abarth maakt.

Rijassistentie

Met zijn geavanceerde rijassistentiesystemen maakt de nieuwe Abarth 500e het rijden veiliger. Zo grijpt Autobomous Emergency Brak in bij een dreigende botsing, voorkomt Lane Keeping Assist onbedoeld wisselen van rijstrook en helpen Traffic Sign Information en Intelligent Speed Assistent u bij het in bedwang houden uw rechtervoet wanneer dat nodig is.

360°-Dronebeeld

Parkeersensoren rondom en een achteruitrijcamera geven u bij het inparkeren een 360-graden dronebeeld over de situatie.

Alcantara dashboardpaneel

De met Alcantara beklede sportstoelen en het eveneens deels met Alcantara beklede stuurwiel creëren een sportieve ambiance in de beste Abarth-traditie. Het dashboardpaneel is afgewerkt met ditzelfde bekledingsmateriaal dat oorspronkelijk voor de racerij is ontwikkeld.

Downloads Nieuwe Abarth 500e