Meer dan welkom
Motorhuis

Aanbieding Alfa Romeo Giulietta

Motorhuis heeft op dit moment een heel aantrekkelijke aanbieding op de Alfa Romeo Giulietta. Naast € 1.500,- extra inruilvoordeel ontvangt u gratis een UConnect navigatie!

Overal waar je de nieuwe Giulietta ziet, daagt hij je uit. Test me. En wie wilt er nu niet sportief rijden in de 5-deurs hatchback? De Alfa Giulietta 2015 is compleet uitgerust met geavanceerde technologische innovaties in het chassis, stuurwiel, wielophanging en schakelsysteem.

Nu € 1.500,- inruilvoordeel én gratis UConnect navigatie!Alfa Romeo Giulietta bij Motorhuis

Bij Motorhuis krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Alfa Romeo Giulietta € 1.500,- extra inruilvoordeel én gratis UConnect navigatie. Zo rijdt u heel voordelig in een rijk uitgeruste nieuwe Alfa Romeo Giulietta. De aanbieding is geldig t/m 31 maart 2015. De Afla Romeo Giulietta is er al vanaf € 22.950,-

Alles-in-één-systeem™ 5" Radiomultimediaplatform brengt een scala van communicatie- en entertainmentmogelijkheden aan boord van de Giulietta, waaronder een audiosysteem van topklasse. Behalve via het intuïtieve 5-inch kleurentouchscreen is het ook te bedienen met behulp van spraakcommando's en bedieningstoetsen op het stuurwiel.

Het systeem biedt onder andere de volgende audio- en telefoniefuncties:

  • AM/FM-radio en cd-speler

  • USB-aansluiting en Aux-ingang voor aansluiten externe apparaten

  • Bluetooth®-interface voor het bedienen van mobieel telefoon via het systeem en het laten voorlezen van sms-berichten via het tekst-naar-spraaksysteem*

  • Audiostreaming voor het draadloos beluisteren van muziekbestanden of webradio rechtstreeks vanaf een smartphone

Vraag een offerte aan bij Motorhuis