Meer dan welkom
Motorhuis

Aanbieding Alfa Romeo Mito

Motorhuis heeft op dit moment een heel aantrekkelijke aanbieding op de Alfa Romeo Mito. Naast € 1.250,- extra inruilvoordeel ontvangt u gratis een UConnect navigatie!

De Alfa Romeo MiTo heeft het allemaal. Stijlvol design, een sportief karakter, compacte verhoudingen, een aantrekkelijke bijtelling en vooral de rijervaring van een rasechte Alfa Romeo.
Perfecte afmetingen en de juiste proporties. Een lengte van 4,06 meter, een hoogte van 1,44 meter en een breedte van 1,72 meter geven de MiTo een compacte en dynamische uitstraling.

Nu € 1.250,- inruilvoordeel én gratis UConnect navigatie!Alfa Romeo Mito bij Motorhuis

Bij Motorhuis krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Alfa Romeo Mito € 1.250,- inruilvoordeel én gratis UConnect navigatie. Zo rijdt u heel voordelig in een rijk uitgeruste nieuwe Alfa Romeo Mito. De aanbieding is geldig t/m 31 maart 2015.

Uconnect™ 5" Radio Nav

Audio, muziek en navigatie in één systeem Het Uconnect™ 5" Radio Nav-multimediaplatform brengt een scala van communicatie- en entertainmentmogelijkheden aan boord van de MiTo, waaronder een audiosysteem van topklasse. Behalve via het intuïtieve 5-inch kleurentouchscreen is het ook te bedienen met behulp van spraakcommando's en bedieningstoetsen op het stuurwiel. Behalve over de functies van het Uconnect™ 5" Radio-systeem, beschikt Uconnect™ 5" Radio Nav ook over een in samenwerking met TomTom® ontwikkeld navigatiesysteem met:

  • Eenvoudige en intuïtieve bediening via touchscreen of spraakcommando's
  • Actuele informatie over files met schattingen van de te verwachten vertraging
  • Advanced Lane Guidance voor veilig voorsorteren op complexe knooppunten en kruisingen
  • Waarschuwingen voor flitspalen, trajectcontroles en roodlichtcamera's
  • IQ Routes® voor het vinden van de snelste én voordeligste route op basis van in werkelijkheid gemeten gemiddelde snelheden op wegen.

Vraag een offerte aan bij Motorhuis