Alfa Romeo 4C Spider

Twee grootheden uit de Italiaanse auto-industrie hebben de handen ineen geslagen: Alfa Romeo en Maserati. De uitkomst is de betoverende Alfa Romeo 4C Spider. Een droom die uitkomt voor elke autoliefhebber. Lees hieronder meer informatie over deze nieuwe schoonheid.

Ultieme snelle roadster Alfa Romeo 4C Spider

Nu voor €90.250,-

SPORTAUTO MET STIJL

Ervaar het sensationele rijgevoel dat alleen de Alfa Romeo 4C Spider kan bieden. Geniet van het gevoel van vrijheid, door het open dak. De Alfa Romeo 4C Spider is nóg krachtiger en gespierder. Aan boord van de 4C Spider vindt u het sportieve karakter tot in detail terug. Daarnaast heeft Alfa Romeo exclusieve details, zoals een Halo-rolbeugel van carbon, een dubbele uitlaat en sportstoelen toegevoegd. Dit maakt het Italiaanse meesterwerk compleet.

DE ALFA ROMEO 4C SPIDER LEVERT TOPPRESTATIES 

Dankzij de 1750 TBi-motor rijdt u nog sneller weg in de 4C Spider. Alfa heeft een nieuwe TCT-versnellingsbak toegevoegd met dubbele drogeplaatkoppeling en Launch Control. De acceleratie is hierdoor uitmuntend. De Alfa Romeo 4C Spider is ontworpen om topprestaties te leveren.

ALFA ROMEO 4C SPIDER PRIJS

De Alfa Romeo 4C Spider is bij Motorhuis verkrijgbaar vanaf €90.250,-. Wilt u meer weten over de 4C Spider? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Downloads Alfa Romeo 4C Spider