Campagne afbeelding

Tot € 6.500 voordeel!

Detail afbeelding

Alfa Romeo 4C

Alles aan de Alfa Romeo 4C kenmerkt zich door het typisch Italiaanse vakmanschap op het gebied van automobielconstructie en met name sportwagenbouw. Bekende Italiaanse bedrijven, toeleveranciers van de grote Italiaanse sportwagenmerken, hebben een steentje bijgedragen aan de totstandkoming van de Alfa Romeo 4C.

Race-DNA Alfa Romeo 4C

Nu voor €76.660,-

Ultieme sportwagen door de perfecte materialen

De basis van de carrosserie bestaat uit een unieke, van binnenuit zichtbare monocoque van koolstofvezel. De racestoelen garanderen een sportieve, maar comfortabele zitpositie. Ze bestaan uit een versterkte structuur van composietmateriaal en een speciale lichtgewichte vulling. Voor de bekleding kan worden gekozen uit microvezel stof, leder alcantara of volledig lederen bekleding.

Sportief interieur de Alfa Romeo 4C

Het stuurwiel is aan de onderzijde afgeplat en het dashboard bestaat uit een eendelig, thermogevormd paneel, zoals ook wordt toegepast op in kleine series gebouwde supersportwagens. Alle bedieningselementen zijn naar de bestuurder gericht voor een optimale controle over de auto.

Prijzen Alfa Romeo 4C

De Alfa Romeo 4C 2018 is verkrijgbaar bij Motorhuis vanaf € 76.660,-. Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Alfa Romeo 4C