Detail afbeelding

Alfa Romeo Giulia

Geavanceerde veiligheidssystemen, premium interieur en nieuw 8,8″ multitouch display.
Nieuwe technologie en de overtreffende trap van rijplezier!

Met Italiaans design in Alfa Romeo-stijl. 

 

EXTERIEUR

Een uit duizenden herkenbare auto die een onweerstaanbare schoonheid combineert met vooruitstrevende technieken en fijngeslepen aerodynamica.

INTERIEUR

Het interieur is volledig rond de bestuurder ontworpen: vorm, materialen en technologie zijn tot één geheel samengebracht om een unieke rijbeleving te bieden.

VEILIGHEID

D Giulia is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen. Deze maken level 2 autonoom rijden mogelijk: functies als gas geven en remmen wordt onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf geregeld, maar de bestuurder houdt altijd zelf het initiatief. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo!

INFOTAINMENT

Het infotainment van de Giulia is volledig herzien en beidt een nieuw 8,8″ touchscreen dat eenvoudiger en intuïtiever te bedienen is dan ooit.

ALFA CONNECT SERVICE

Ontdek de online diensten van Alfa Connect Services op het gebied van navigatie, entertainment, veiligheid en beheer en beveiliging van de auto die het gebruik van uw Giulia slimmer en efficiënter maken dan ooit.

PRESTATIES

Efficiënte high-performance motoren. Een onderstel met achterwielaandrijving, innovatieve wielophanging en de gewichts/pk-verhouding van een sportwagen: zoals het een echte Alfa Romeo betaamt is de Giulia veel meer dan gewoon een sedan.

Natuurlijke schoonheid Alfa Romeo Giulia

Nu voor €46.470,-

Downloads Alfa Romeo Giulia