Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia, natuurlijke schoonheid

 

Uniek karakter

De Alfa Romeo Giulia is ingrijpend vernieuwd. Zonder ook maar iets van het unieke karakter kwijt te raken: met tijdloos design is de Giulia een icoon van het hedendaagse Italiaanse autodesign, terwijl de nieuwste veiligheids- en infotainmenttechnologie er verder toe bijdraagt dat elke rit, kort of lang, de emoties en unieke rijervaring biedt zoals alleen een Alfa Romeo dat kan.

Design, kracht en innovatie

De Alfa Romeo Giulia brengt design, kracht en innovatie samen in een doordacht totaalconcept dat dankzij de toepassing van ultralichte materialen en een reeks gepatenterde technische oplossingen de basis vormt voor zijn toonaangevende sportieve rijeigenschappen. Een centrale rol is daarij weggeelgd door de Alfa Chassis Domail Controller (CDC). , de chassis-reglmodule die voortdurend de rijomstandigheden en het wegdek analyseert en zich daar op afstemt.

AlfaLink-wielophanging

Zijn voortreffelijke wegligging en dynamische rijgedrag dankt de Alfa Romeo Giulia voor een belangrijk deel aan de Alfa™ Link-wielophanging, die volledig is opgebouwd uit lichtgewicht aluminium componenten. Voor de voorwielophanging maakt dit systeem gebruik van dubbele draagarmen met semi-virtuele fuseelijn, die de voorwielen ook in de meest uitdagende bochten perfect haaks op de weg houden. De achterwielen zijn opgehangen met behulp van een multilinksysteem met vier-en-halve draagarm.

Motoren

De geheel van aluminium vervaardigde motoren van de Giulia, die stuk voor stuk zijn uitgerust met een turbocompressor en zijn gekoppeld aan een 8-graps automatische ZF-transmissie, stellen nieuwe normen op het gebied van milieuverantwoorde prestaties. De 2,0-liter benzinemotor is beschikbaar met een vermogen van 200 pk/148 kW of 280 pk/206 kW. De uiterst efficiënte 2,2-liter dieselmotoren zijn verkrijgbaar in vermogensvarianten van 160 pk/118 kW en 190 pk/140 kW, allen met achterwielaandrijving.

Interieur

Het interieur van de Giulia straalt dezelfde klasse uit als het exterieur. Materialen als walnoten- of eikenhout geborsteld aluminium, leder en hoogwaardige technostoffen zijn op harmonieuze wijze samengebracht tot en toonbeeld van Italiaanse stijl, dat tijdeloze schoonheid verenigt met comfort van het hoogste niveau.

Rijassistentiesystemen van de nieuwste generatie

De Giulia is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen (ADAS, Advanced Driver Assist Systems). Deze maken level 2 autonoom rijden mogelijk, wat wil zeggen dat functies als gas geven en remmen onder bepaalde omstandigheden door de auto zelf worden geregeld, maar waarbij de bestuurder altijd zelf het initiatief houdt. Het blijft tenslotte een Alfa Romeo.

 

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Downloads Alfa Romeo Giulia