Detail afbeelding

Alfa Romeo Giulia

Uniek, exclusief en zonder overbodige opsmuk, zoals het een echte Alfa Romeo betaamt. Maak bij Motorhuis kennis met de nieuwe Alfa Romeo Giulia!

De nieuwe Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo noemt de nieuwe Giulia ook wel ‘La Bellezza Necessaria’, de noodzakelijke schoonheid. Dat is terug te zien. Alfa Romeo heeft alles uit de kast gehaald bij het vormgeven van deze nieuwe, sportieve sedan. De voor Alfa Romeo kenmerkende eenvoud, hoge materiaalkwaliteit en ambacht komen samen. De uitkomst is de Alfa Romeo Giulia.

Compromisloos rijplezier Alfa Romeo Giulia

Nu voor €43.450,-

Compromisloos rijplezier

De Alfa Romeo Giulia beschikt over achterwielaandrijving, een optimale gewichtsverdeling en een geavanceerde wielophanging. In combinatie met de aandrijving van koolstofvezel zorgt dit voor een ideale wegligging én een geweldige rijervaring.

Ultieme veiligheid

De Giulia is voorzien van alle hightech veiligheidsvoorzieningen, zoals Forward Collision Warning, noodstopassistentie, cruise control en dodehoekdetectie. Bovendien is de Giulia de eerste auto die is uitgerust met een elektromechanisch systeem. Hierin zijn de stabiliteitsregeling en de bekrachtigde remmen geïntegreerd. Dit zorgt voor een directere reactie op het rempedaal.

Alfa Ro​meo Giulia prijs

De nieuwe Alfa Romeo Giulia is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. U rijdt de Gulia bij Motorhuis al vanaf €43.450,-. Daarnaast zijn er nog drie verschillende uitvoeringen: Giulia B-TECH, Giulia CORPORATE EDITION en Giulia QUADRIFOGLIO.Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Alfa Romeo Giulia