Detail afbeelding

Alfa Romeo Giulietta

Overal waar je de nieuwe Giulietta ziet, daagt hij je uit. Test me. En wie wilt er nu niet sportief rijden in de 5-deurs hatchback? De Alfa Giulietta 2019 is compleet uitgerust met geavanceerde technologische innovaties in het chassis, stuurwiel, wielophanging en schakelsysteem.

De nieuwe norm voor uitblinken Alfa Romeo Giulietta

Nu voor €29.150,-

Veel rijplezier en maximale veiligheid

Zo schakelt de nieuwe Giulietta met het Alfa TCT (Twin Clutch Transmission) als innovatieve 6-versnellingsbak door naar nog meer rijplezier. Daarnaast komt hij met 5 sterren Euro NCAP als veiligste auto binnen zijn klasse uit de crashtest.

Heel veel motoren

De Alfa Romeo Giulietta is leverbaar met een vijftal motoren. De benzine uitvoering heeft een MultiAir 1.4 Turbomotor met 170 pk. Een topmodel die prestaties combineert met een gunstig brandstofverbruik en uitstoot. De JTDM diesel motoren met 105 pk doen dit ook (bijtelling 22%). Kortom er staat altijd een interessante Alfa Giulietta op je te wachten. Test u hem uit?

Prijzen Alfa Romeo Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta 2019 is vanaf €29.150,- bij Motorhuis verkrijgbaar. Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Alfa Romeo Giulietta