Detail afbeelding

Alfa Romeo MiTo

De Alfa Romeo MiTo heeft het allemaal: stijlvol design, een sportief karakter, compacte verhoudingen, een aantrekkelijke bijtelling en vooral de rijervaring van een rasechte Alfa Romeo.

Perfecte afmetingen en de juiste proporties. Een lengte van 4,06 meter, een hoogte van 1,44 meter en een breedte van 1,72 meter geven de MiTo een compacte en dynamische uitstraling.

Pure urban fun Alfa Romeo MiTo

Nu voor €18.065,-

MiTo sensationeel stijlicoon

De MiTo was Alfa Romeo’s eerste nieuwe model na de 8C Competizione. De MiTo deelt een aantal opvallende kenmerken met dit sensationele stijlicoon, zoals de opvallende vorm van de zijruiten, het kenmerkende front en de LED-achterlichten. U kunt de stijl en het karakter van de auto een persoonlijk accent geven: de omlijstingen voor de koplampen en de achterlichten zijn beschikbaar in diverse materialen en kleuren.

Genieten van het rijden

Ook van binnen is de MiTo een toonbeeld van durf en zelfverzekerdheid. Het dynamisch vormgegeven dashboard, de sportief geprofileerde stoelen, de hoogwaardige materialen en de exclusieve afwerking in Italiaanse stijl nodigen uit tot een actieve rijstijl. Een omgeving die u met volle teugen laat genieten van het rijden.

Alfa Romeo MiTO prijzen

De Alfa Romeo MiTo 2019 is vanaf €18.065,- bij Motorhuis verkrijgbaar. Bij Motorhuis bent u van harte welkom om de auto in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen.

Downloads Alfa Romeo MiTo