Uw Alfa Romeo in één keer klaar voor de winter!

Bandenwissel

U weet het natuurlijk al: winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Winterbanden hebben een speciaal profiel en een andere rubbersamenstelling, waardoor ze beter geschikt zijn bij lage temperaturen. Bij winterse omstandigheden en temperaturen onder 7°C presteert een winterband beter dan een zomerband. Het ingaan van de wintertijd is daarom een perfect moment om te switchen naar winterbanden. Maak eenvoudig en snel online een afspraak via onze speciale Winterklaar planmodule.

Gratis wintercheck

Komt u tussen 9 november en 5 december om de banden te laten wisselen dan checken wij uw Alfa Romeo desgewenst gratis op 18 cruciale punten, waarvan 11 wintergevoelige onderdelen. *Daarbij vullen wij gelijk uw vloeistoffen bij. En omdat dit alles nóg niet genoeg is hebben we ook nog een verrassing voor u klaar liggen.

Ook als u geen winterbanden heeft bent u van harte welkom voor een gratis wintercheck.

Maak eenvoudig en snel online een afspraak via onze speciale Winterklaar planmodule.

Na de wintercheck kunt een Winterplan certificaat aanschaffen voor slechts €25-. Het certificaat biedt u garantie op 11 wintergevoelige onderdelen tot in het voorjaar! Bekijk de checklist hier met alle controlepunten.

Informatie over winterbanden

Wilt u informatie over winterbanden voor uw Alfa Romeo, neem dan contact met ons op voor een passend aanbod. Wij adviseren u graag!

U en uw Alfa Romeo zijn van harte welkom!


*Wij vullen indien nodig de ruitensproeiervloeistof, koelvloeistof en olie (tot maximaal 1 liter) bij. Deze aanbiedingen alleen geldig voor particulieren en in de actieperiode tussen 9-11-2020 & 5-12-2020. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. © 2020.


Terug naar overzicht

Nieuws

Uw Alfa Romeo in één keer klaar voor de winter!

Kom tussen 9 november en 5 december naar Motorhuis voor een gratis wintercheck.

Lees verder

Onze acties

Alfa Romeo Stelvio 2020 nu met €1.500,- korting

  • Van: €64.460,00
  • Uw korting € 1.500,-
  • Voor: Voor €62.960,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen