Motorhuis Leiden
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl

Motorhuis dé Alfa Romeo dealer in Leiden

Motorhuis Leiden is officieel dealer van Alfa Romeo. Passie is de drijvende kracht bij het merk Alfa Romeo. Onze mensen voelen deze passie en delen dit met u. Of u op zoek bent naar een nieuwe Alfa Romeo of dat u uw auto brengt voor onderhoud of een reparatie. In de showroom staan de nieuwe Alfa Romeo’s te pronken. Daarnaast hebben we een mix van Alfa Romeo occasions op voorraad, waaronder de Alfa Romeo Giulia, de Alfa Romeo Giulietta en de unieke Alfa Romeo Stelvio.

Alfa Romeo dealer in Leiden

Op de vesting van Motorhuis Leiden staat een tal van Alfa Romeo Occasions. Onze occasions hebben minimaal 6 maanden garantie en als u dit wenst kan de garantietermijn worden verlengd. Wilt u een proefrit maken in uw droomauto? Maak online een afspraak of bel met 088 088 0322. Gert Jan Duijm en zijn team heten u van harte welkom.

Alfa Romeo dealer in Leiden

U vindt het Motorhuis Leiden aan de Vondellaan 80 in Leiden en is eenvoudig met de auto of eventueel openbaar vervoer te bereiken. Leiden centraal station ligt op loopafstand van Motorhuis. Op het terrein van Motorhuis Leiden is voldoende parkeergelegenheid.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Alfa-romeo dealer Motorhuis Leiden

Alfa garage in Leiden

Voor werkzaamheden aan uw auto kunt u terecht bij onze werkplaats. Als officieel dealer van Alfa Romeo is uw auto bij Motorhuis Leiden in de beste handen. Onze technisch specialisten werken uitsluitend met fabrieksgereedschap en –apparatuur, gebruiken originele Alfa Romeo onderdelen en hanteren transparante werkwijze: u komt dus nooit voor verrassingen te staan! Boek online een werkplaatsafspraak of bel met 088 03 22.

Toon route
Motorhuis Leiden
Vondellaan 80
2332 AH Leiden
T. 071 - 535 18 00
E. leiden@​motorhuis.nl