Meer dan welkom
Citroën Bedrijfswagens 0% Financial Lease

Diverse merken bedrijfswagens bij Motorhuis

Bij Motorhuis kunt u terecht voor diverse merken bedrijfswagens. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van Opel Bedrijfswagens en Citroën Bedrijfswagens.

Ook voor betrouwbare bedrijfsmiddelen kunt u als ondernemer dus bij Motorhuis terecht.

Motorhuis bedrijfswagens: een bestelwagen op maat

Een bedrijfswagen van Motorhuis op maat

Motorhuis begeleidt u graag bij de op- en aanbouw van uw bedrijfswagen. Voor specifieke uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld een koelwagen, een bedrijfswagen met een laadbak of een gesloten bestelwagen met betimmering en imperiaal kunt u bij Motorhuis terecht.

Meer dan alleen advies

Ook denken onze specialisten met u mee als het gaat om de kilometerkostprijs en de bepaling van de juiste trekkracht en het juiste laadvermogen, evenals voor juridische of fiscale aangelegenheden.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met één van onze Motorhuis bedrijfswagen adviseurs. Hier kunt u altijd terecht, of het nu om één enkele auto gaat of over een compleet wagenpark. U kunt hier ook direct een afspraak inplannen

Verschillende merken bedrijfswagens bij Motorhuis

 Citroën Opel Dealer Motorhuis

Maak een afspraak

Wilt u kennis maken met ons? Maak dan een afspraak met een Motorhuis vestiging bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook gewoon langskomen, onze experts staan u graag te woord.