Meer dan welkom
Citroën bedrijfswagens bij Motorhuis

Selecteer model

 • Citroen Nemo
  Nemo
 • Citroen Berlingo
  Berlingo
 • Citroën Jumpy
  Jumpy
 • Citroën Jumper bij Motorhuis
  Jumper
 • Citroen Jumper Combi bij Motorhuis
  Jumper Combi

Citroën Bedrijfswagens

Zakendoen met Citroën is zakendoen met een wereldmerk. Want Citroën Bedrijfswagens heeft een uitstekende reputatie op de zakelijke markt. Goede vakmensen gecombineerd met jarenlange ervaring en expertise staan garant voor uitgekiende bedrijfswagens en een uitgebreid serviceaanbod. Uw mobiliteit is bij Motorhuis in goede handen.

Citroën modellen
Als Citroën bestelauto zijn vier modellen beschikbaar de Jumpy en Jumper, Nemo en Berlingo. Heeft u speciale wensen zoals een op- of ombouw? Ook hierin kan worden voorzien. Van kiepwagen, rolstoelvervoer, pick-up tot inbouw, voor al uw werkzaamheden biedt Motorhuis een passende oplossing.

Meer informatie?
Neem dan direct contact op met één van onze accountmanagers.

 • Citroën Private Lease bij Motorhuis

  Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe C3, C3 Picasso, C4, C4 Cactus, C4 Picasso of Grand C4 Picasso, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor Citroën Private Lease. Vraag direct een offerte aan bij Motorhuis.

  Lees meer
 • Citroën Private Lease bij Motorhuis

  Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3, DS 4, DS 4 Crossback of DS 5 voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Vraag direct een offerte aan bij Motorhuis.

  Lees meer
 • Met een Servicepas profiteert u voor een klein bedrag een jaar lang van voordeel en gemak. Voor services als lampjes verwisselen, vloeistoffen bijvullen, ruit- of bandreparatie en zelfs een APK hoeft u niets te betalen. In veel gevallen is zelfs Europese mobiliteitsgarantie inbegrepen. Vraag direct de pas aan of kies het logo van uw automerk voor alle voordelen en voorwaarden.

  Lees meer
Meer nieuws en acties