Meer dan welkom
Citroen Jumper Combi bij Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Citroën Jumper Combi

Bij de nieuwe Jumper, een robuuste en onverwoestbare bedrijfswagen, heeft Citroën de kwaliteit op een nog hoger peil gebracht. Bovendien krijgt u meer design, meer comfort en meer nuttige technologie tegen lagere kosten.

Verschillende uitvoeringen

De nieuwe Citroën Jumper is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen, dankzij vier verschillende lengtes, drie wielbases (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) en drie hoogtes. Zo kunt u kiezen uit acht laadvolumes, uiteenlopend van 8 tot en met 17 m3.

Drie krachtige motoren

Een bus voor personenvervoer heeft een krachtige motor nodig. Er zijn drie dieselmotoren leverbaar met verschillende vermogens: de HDi 110, de HDi 130 en de HDi 150.

Veiligheid van de Citroën Jumper Combi

De ruime, comfortabele en sterke Citroën Jumper Combi is uitermate veilig: de wegligging is uitstekend en de inzittenden worden bij een aanrijding optimaal beschermd. ABS en BAS (noodremhulp) zijn standaard. 

Afhankelijk van de gekozen opties kan de auto worden voorzien van maximaal vier airbags: twee airbags voor, twee zij-airbags die de inzittenden voorin beschermen bij een aanrijding.

 

De Citroën Jumper Combi 2017 is vanaf € 20.000,-  bij Motorhuis verkrijgbaar.