Meer dan welkom
Motorhuis

De inruilwaarde van uw auto berekenen

Doe in 3 eenvoudige stappen een gratis taxatie

Citroën Jumpy

22% bijtelling

De nieuwe Citroën Jumpy combineert praktisch gebruiksgemak met optimaal comfort en biedt nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. De cabine is ruim, rijk uitgerust en voorzien van een ergonomische bestuurderspositie. Ook is de Jumpy is voorzien van uitgebreide rijhulpsystemen en krachtige motoren van de nieuwste generatie. De nieuwe Jumpy is leverbaar in drie lengtes en kan zelfs voorzien worden van handsfree bedienbare schuifdeuren.

Praktisch ontwerp en stoere uitstraling

Het nieuwe design van de Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. De vloeiende lijnen geven de nieuwe Jumpy een stoere uitstraling. Het compleet vernieuwde ontwerp past zich aan al uw behoefte aan en is functioneel, praktisch en ergonomisch. De nieuwe Jumpy is gebouwd op een modulair platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de populaire C4 Picasso dat voor de Jumpy is versterkt.

De Jumpy voldoet aan al uw wensen

Waar u de nieuwe Citroën Jumpy ook voor wilt gebruiken, er is altijd een uitvoering van de Jumpy  die aan uw wensen voldoet. De Citroën Jumpy bestelwagen is er in drie lengtes en twee hoogtes met een laadvolume tot 6,1 m3. Naast het laadvolume van 6,1 m3 heeft de Jumpy een laadvermogen tot ruim 1500kg. Ook een vol beladen aanhangwagen is voor de Jumpy geen probleem de nieuwe Jumpy mag een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton trekken. 

Opzoek naar een grotere bestelwagen met meer laadruimte? Bekijk dan de Citroën Jumper. Is de Jumpy te groot? Bekijk dan de kleinere Citroën Berlingo of Citroën Nemo.

Uniek in zijn segment: handsfree te bedienen schuifdeuren

Hoe vaak heeft u wel niet tijdens de klus uw handel vol? Geen enkel probleem! Met de optionele handsfree-functionaliteit kunt u de schuifdeuren van de nieuwe Jumpy openen en sluiten zonder de deur aan te raken. Wilt u de schuifdeur openen? U hoeft slechts uw voet even onder de hoek van de achterbumper te bewegen waarna de automatisch van het slot gaat en de schuifdeur aan die zijde van de Jumpy opengaat. 

Ook kunt de schuifdeur sluiten en de auto op slot doen door dezelfde beweging nogmaals met uw voet te maken. Zo kunt u met uw handen vol ook makkelijk uw auto afsluiten. De nieuwe handsfree-functie maakt het in- en uitladen zo veel makkelijker.

De nieuwste technologieën

De nieuwste Citroën Jumpy beschikt over diverse praktische functies zoals Keyless entry, start-systeem, handsfree schuifdeuren en nog veel meer hightech functies die u het leven makkelijker maken.

-Top rear vision

Met dit nieuwe systeem worden de beelden van de achteruitrijcamera bewerkt door de Jumpy en als een 180-graden bovenaanzicht van de omgeving weergegeven op een groot7 inch touchscreen. Nadert u een obstakel? Geen probleem: de Jumpy zoomt automatisch in zodat de afstand tot het obstakel nog beter kan worden ingeschat.

- Head-up kleurendisplay

Houd uw blik op de weg met dit nieuwe systeem. De belangrijkste informatie zoals actuele snelheid, adviessnelheid, cruisecontrol instellingen, navigatie-aanwijzingen en meer worden op een transparant scherm in het blikveld weergegeven. Een uniek systeem voor een auto in dit segment.

- Connect Nav

In de nieuwe Jumpy bent u altijd verbonden met het internet met het nieuwe 3D-navigatiesysteem met 7 inch touchscreen en spraakbediening. Onderweg beschikt u over diverse online services, zoals real-time verkeersinformatie, tankstations met bijbehorende actuele brandstofprijzen en veel meer.

Citroën Jumpy bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Jumpy? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen. De nieuwe Citroën Jumpy 2017 is vanaf € 17.000,- bij Motorhuis verkrijgbaar.