Meer dan welkom
Opel Bedrijfswagens, bij Motorhuis uw Opel dealer

Opel Bedrijfswagens

U bent als ondernemer uniek. Daarom is iedere bedrijfswagen van Opel uniek. Welk model u ook kiest, de Motorhuis Opel bedrijfswagens bieden maatwerk oplossingen voor iedere ondernemer en zijn geschikt voor elke klus. Bovendien staat uw bedrijf nooit stil dankzij het Opel Road Plus pakket met gratis hulp onderweg en vervangend vervoer bij pech.

Opel bedrijfswagens en milieu

Rijden in een Opel bedrijfswagen betekent ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Zo zijn de Vivaro en Movano beschikbaar met Euro 6 motoren en diesel roetfilter. De Combo is leverbaar in een aardgas CNG-uitvoering, met een zeer lage CO2-uitstoot van 134 gr/km. In zijn klasse één van de laagste qua uitstoot. Door zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten, is de kilometerkostprijs van Opel bedrijfswagens te rekenen tot de laagste in de markt.

Meer informatie over onze Opel Bedrijfswagens

Met de modellen van Opel en de expertise van Motorhuis maakt u altijd een goede keuze. Twijfel dus niet en neem direct contact op. Onze accountmanagers staan u graag te woord.

 • De Opel combi apk voor 19 euro bij Motorhuis

  Bij Opel zijn we niet gek. U heeft veel meer zin in de zomer dan in de APK. Daarom hebben we nu een APK met gratis Opel Zomercheck. De Combi-APK. En dat voor maar € 19,- all-in*. Motorhuis staat graag voor u klaar om deze vakkundig uit te voeren

  Lees meer
 • Met een Servicepas profiteert u voor een klein bedrag een jaar lang van voordeel en gemak. Voor services als lampjes verwisselen, vloeistoffen bijvullen, ruit- of bandreparatie en zelfs een APK hoeft u niets te betalen. In veel gevallen is zelfs Europese mobiliteitsgarantie inbegrepen. Vraag direct de pas aan of kies het logo van uw automerk voor alle voordelen en voorwaarden.

  Lees meer
 • Speciaal voor jou ontworpen, de nieuwe Opel Crossland X! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere robuuste design.

  Lees meer
Meer nieuws en acties