Meer dan welkom
Opel Bedrijfswagens, bij Motorhuis uw Opel dealer

Opel Bedrijfswagens

U bent als ondernemer uniek. Daarom is iedere bedrijfswagen van Opel uniek. Welk model u ook kiest, de Motorhuis Opel bedrijfswagens bieden maatwerk oplossingen voor iedere ondernemer en zijn geschikt voor elke klus. Bovendien staat uw bedrijf nooit stil dankzij het Opel Road Plus pakket met gratis hulp onderweg en vervangend vervoer bij pech.

Opel bedrijfswagens en milieu

Rijden in een Opel bedrijfswagen betekent ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Zo zijn de Vivaro en Movano beschikbaar met Euro 6 motoren en diesel roetfilter. De Combo is leverbaar in een aardgas CNG-uitvoering, met een zeer lage CO2-uitstoot van 134 gr/km. In zijn klasse één van de laagste qua uitstoot. Door zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten, is de kilometerkostprijs van Opel bedrijfswagens te rekenen tot de laagste in de markt.

Meer informatie over onze Opel Bedrijfswagens

Met de modellen van Opel en de expertise van Motorhuis maakt u altijd een goede keuze. Twijfel dus niet en neem direct contact op. Onze accountmanagers staan u graag te woord.

  • Opel Dubbelcheck

    Het kopen van een tweedehands Opel kan best spannend zijn. Heeft de carrosserie schade gehad? Hoe is de technische staat van de auto? Dit zijn enkele vragen die u zichzelf stelt bij het kopen van een Tweedehands Opel. U wilt er tenslotte zeker van zijn dat de auto die u wilt kopen helemaal in orde is en er geen verborgen gebreken zijn. Daarom introduceert Opel nu de Opel Dubbelcheck. Een unieke Gratis service waarmee u een tweedehands Opel gratis visueel kunt laten checken door Motorhuis Opel experts, nog voordat u ‘m koopt.

    Lees meer
  • Opel Crossland X

    De Opel Crossland X is de vierde nieuwkomer dit jaar binnen het "7 van 17"-modellenoffensief van Opel. Het is een ruime en praktische crossover met de looks van een compacte CUV, die bovendien scherp is geprijsd: vanaf € 19.995,-, inclusief BTW, BPM én afleverkosten. In juli staat dit model bij Motorhuis.

    Lees meer
Meer nieuws en acties