Meer dan welkom
Opel Bedrijfswagens, bij Motorhuis uw Opel dealer

Opel Bedrijfswagens

U bent als ondernemer uniek. Daarom is iedere bedrijfswagen van Opel uniek. Welk model u ook kiest, de Motorhuis Opel bedrijfswagens bieden maatwerk oplossingen voor iedere ondernemer en zijn geschikt voor elke klus. Bovendien staat uw bedrijf nooit stil dankzij het Opel Road Plus pakket met gratis hulp onderweg en vervangend vervoer bij pech.

Opel bedrijfswagens en milieu

Rijden in een Opel bedrijfswagen betekent ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Zo zijn de Vivaro en Movano beschikbaar met Euro 6 motoren en diesel roetfilter. De Combo is leverbaar in een aardgas CNG-uitvoering, met een zeer lage CO2-uitstoot van 134 gr/km. In zijn klasse één van de laagste qua uitstoot. Door zuinig brandstofverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten, is de kilometerkostprijs van Opel bedrijfswagens te rekenen tot de laagste in de markt.

Meer informatie over onze Opel Bedrijfswagens

Met de modellen van Opel en de expertise van Motorhuis maakt u altijd een goede keuze. Twijfel dus niet en neem direct contact op. Onze accountmanagers staan u graag te woord.

  • Met trots presenteren wij de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Sports Tourer! Ons nieuwe vlaggenschip is ruimer, lichter, slimmer en dynamischer dan ooit. Met geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit worden de rijkwaliteiten op het allerhoogste niveau gebracht.

    Lees meer
  • Van maandag 1 t/m woensdag 10 mei zijn onze Private Lease modellen extra scherp geprijsd. Zo stapt u al in de Opel KARL vanaf € 189 per maand! Een gloednieuwe Opel wordt nu wel heel aantrekkelijk! Met Opel Private Lease rijdt u heel voordelig een model naar keuze tegen een vast laag maandbedrag en alle bijkomende kosten zijn inbegrepen. Verzekering, wegenbelasting, onderhoud, reparaties en pechhulp zijn all-inclusive. Het enige dat u hoeft te doen, is tanken!

    Lees meer
Meer nieuws en acties