Bedrijfswagenshow van 31 oktober t/m 2 november

Wie voordelig wil investeren in een nieuwe bedrijfsauto, brengt op 31 oktober, 1 november of 2 november een bezoek aan Motorhuis. Profiteer van de acties op onze Citroën en Opel bedrijfswagens! Speciaal voor u als professional. Houd onze showdate vrij in uw agenda en kom langs voor een demonstratie en maatwerkofferte. U kunt uiteraard rekenen op hoge inruilprijzen voor uw huidige wagenpark.

Bel mij terug Plan uw route

Opel Bestelwagen Besteldagen

Locaties: Leiden, Den Haag & Alphen aan den Rijn

Bezoek de Opel Bestelwagen Besteldagen 31 oktober, 1 of 2 november in Leiden, Den Haag of Alphen aan den Rijn. Kiest u voor een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano, dan profiteert u van een gratis automaat, gratis betimmering t.w.v. €1.000,- én 0% rente op Financial Lease voor 5 jaar.

Naast het nieuwste model van de Opel Combo en Movano heeft u ook nog de keus uit het voorgaande type. De laatste voorraadexemplaren mogen weg met extra hoge kortingen, tot wel 31%!

Citroën PRO Days

Locaties: Leiden & Den Haag

Citroën bestaat 100 jaar! Tijdens de PRO Days van 31 oktober tot en met 2 november zijn de Citroën bedrijfswagens extra scherp geprijsd. Kies voor de International Van of the Year 2019, de Berlingo VAN. Of test de Citroën Jumpy vrijblijvend uit: dé bestelauto van het jaar 2020. Alleen tijdens de PRO Days is de betimmering t.w.v. € 1.000,- GRATIS. 

Het voordeel op een nieuwe Citroën loopt op tot wel € 9.768! Of kies voor 5 jaar Financial Lease met 0% rente. Onze modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Wilt u alvast advies ontvangen?

Vul uw gegevens in en een bedrijfswagen specialisten belt u spoedig terug.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.