Citroën Berlingo Electric

Citroën Berlingo Electric: de revolutie op energiegebied

Minder dan 2 euro per 100 km… En ja, de elektrische auto deelt uw dagelijkse kosten door 5 (volgens AVERE – de Franse organisatie voor de ontwikkeling van elektrische mobiliteit). Een technologische prestatie die niet ten koste gaat van het prestatievermogen, omdat Citroën Berlingo Electric een mooi acceleratievermogen biedt, 110 km per uur bereikt en een actieradius van 170 km heeft. Zuinig, hoogwaardig en verantwoord, dat is een revolutie op energiegebied.

Opladen

Vergeet tankstations! Dankzij twee stopcontacten kunt u uw voertuig overal opladen, zelfs thuis! Thuis via het stopcontact van 230V kunt u uw voertuig volledig opladen in 8,5 uur (tot 11 uur, afhankelijk van de stroomsterkte), of u kunt binnen 30 minuten versneld opladen bij speciale oplaadpunten. Bovendien lopen de accu’s niet leeg als het voertuig stilstaat. Nog beter, ze worden automatisch opgeladen als u langzamer gaat rijden of remt. Dat is pas verantwoord rijden!

Laadvermogen

Altijd leverbaar in twee verschillende lengtes: Berlingo (laadvolume tot 3,3 m3) en Berlingo XL (tot 3,7 m3). Citroën Berlingo Electric biedt u een optimaal laadoppervlak dankzij de handige brede schuifdeuren aan de zijkanten en de asymmetrische, tot 180° te openen, achterdeuren. Er is ruimte voor 2 Europallets, die moeiteloos in- en uitgeladen kunnen worden, vanaf versie L1. De maximale laadcapaciteit is 720 kg!

Alleen leverbaar uit voorraad. 

De revolutie op energiegebied Citroën Berlingo Electric

Nu voor €25.100,-

Downloads Berlingo Electric