Detail afbeelding

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

DE SUV IN E-COMFORT KLASSE

Met deze SUV zet Citroën de eerste stap naar een gamma waarvan alle modellen in 2025 leverbaar zullen zijn in een of meer geëlektrificeerde uitvoeringen. Een gamma met voor elk wat wils en auto’s die voor een groot publiek bereikbaar zijn. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is een plug-in hybrideauto die zich kenmerkt door zijn veelzijdigheid: elektrisch rijden bij dagelijkse ritten en de actieradius van de verbrandingsmotor bij lange ritten, voor een ultiem comfort voor alle inzittenden.

10 Doorslaggevende pluspunten

Silent Urban Vehicle

Dankzij alle pluspunten van een SUV en het Citroën Advanced Comfort®-programma in combinatie met de rust van een plug-in hybride-aandrijflijn geniet u in Citroën C5 Aircross SUV Hybrid van volledig nieuwe rijsensaties. Eenmaal ingestapt voelt u zich direct ontspannen en beschermd. De prettige sfeer wordt versterkt door de stilte in de 100% elektrische rijmodus en de uitstekende demping van geluiden van buitenaf door de voorste zijruiten van geluiddempend gelaagd glas.

Actieradius van 55 km en een topsnelheid van 135 km/h

De auto heeft een actieradius van 55 km geschikt voor de meeste dagelijkse ritten van gebruikers, en dit tot een snelheid van 135 km/h.

Easy to Charge

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is in alle opzichten gebruiksvriendelijk. Zo kan de tractiebatterij op drie verschillende manieren worden opgeladen en beschikt u over een compleet ecosysteem aan praktische services. Via een normaal stopcontact worde de tractiebattrij in 7 uur en 15 minuten opgeladen. Bij een Wallbox (11 kW) kunt u in 4 uur opladen met de standaard 3,7 kW Onboard Charger. Bij gebruik van de optionele 7,4 kW Onboard Charger i.cm. een publiek laadpunt van 32 kW kunt u de auto in 2 uur opladen.

Automatische transmissie ë-EAT8

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten met de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd. De geëlektrificeerde 8-traps automatische transmissie é-EAT8 heeft een aangepast schakelprogramma voor nog soepeler en prettiger rijden. Als de auto in de Electric-modus rijdt, brandt een cyaankleurige lid op de zelfdimmende binnenspiegel zodat van buitenaf goed te zien is dat de auto 100% elektrisch rijdt.

Advanced Comfort Seats en progressive Hydraulic Cushions®

Dankzij de volgens het Citroën Advanced Comfrot-programma ontwikkelde stoelen en de vering met Progressive Hydraulic Cushions die alle oneffenheden in het wegdek filtert en absorbeert, biedt Citroën C5 Aircross SUV Hybrid een weergaloos comfort voor alle inzittenden. Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert zijn ultieme comfort onder alle omstandigheden met een rotsvaste wegligging dankzij de multilink-achtertrein.

Ongekend ruim en Flexibel

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid is met zijn drie verschuifbare en wegklapbare achterstoelen met verstelbare rugleuning de meest flexibele SUV van zijn segment. Dankzij deze drie afzonderlijke achterstoelen kunt u de ruimte voor passagiers en bagage (minimaal 460 liter en maximaal 600 liter) volledig naar eigen wens indelen.

Dynamische Design

Citroën C5 Aircross SUV Hybrid geeft met zijn krachtige en zelfverzekerde, maar nooit arrogante houding een nieuwe invulling aan het SUV-segment. Zijn brede en imposante voorzijde heeft alle kenmerken van de nieuwste Citroën-modellen. Het stoere en fraai gewelfde silhouet onderscheidt zich door het rondom aansluitende glasoppervlak. De in reliëf uitgevoerde achterlichten zijn voorzien van vier opvallende ovale 3D LED-modules die de breedte van de auto accentueren.

Ultra connected

Het 8 Inch capacitieve touchscreen van de nieuwste generatie is even reactief en gebruiksvriendelijk als het scherm van een smartphone. Het tocuscreen is ideaal geplaast voor het Citroën Connect Nav 3D-navigatiesysteem waarmee u beschikt over verkeersinformatie in real time, het weerbericht voor de route, de locaties en brandstofprijzen/tarieven van tankstations en perkeergelegenheden en gevarenzondes (optioneel).

 

Privé lease v.a. €459,- p/m Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Nu voor €40.400,-

Private lease

De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Hybrid least u al vanaf € 539,- per maand (60 maanden/10.000 km per jaar)

Zakelijke rijder

Voor de zakelijke rijder is de combinatie van een grote actieradius én 55 kilometer elektrisch rijden aantrekkelijk, daarom past de Citroën C5 Aircross SUV helemaal in uw straatje. U rijdt al de rijk uitgeruste en comfortabele Citroën C5 Aircross SUV Hybrid Business vanaf € 275,- bijtelling per maand.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid  zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads C5 Aircross SUV Hybrid