Detail afbeelding

Citroën Berlingo

De nieuwe Citroën Berlingo is ruim, comfortabel, biedt talloze voordelen en is aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Hij biedt talloze voordelen: een recordvolume aan binnenruimte, een ongekende flexibiliteit dankzij de 3 indivduele wegklapbare achterstoelen, talloze opbergmogelijkheden zoals in de multifunctionele Modutop van de nieuwe generatie en geraffineerde combinaties van kleuren en materialen en verschillende ambiances.

Comfort en veiligheid voor het hele gezin Citroën Berlingo

Nu voor €30.520,-

Design

Een hoge en korte motorkap voor een perfect zicht op de weg, een karakteristiek en breed front, een verder naar voren geplaatste voorruit, Airbumps, kleuraccenten onder andere rond de mistlampen vóór (afhankelijk van de uitvoering). De nieuwe Citroën Berlingo heeft met zijn robuuste design en vloeiende lijnen een nieuw en fris uiterlijk. Hij combineert een moderne stijl met durf, gebruiksgemak, slimme oplossingen en comfort.

De nieuwe Citroën Berlingo is met zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en ruimte dé ideale auto voor outdooractiviteiten.

Prijs Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo 2021 is vanaf €30.520,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën Berlingo 2021 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.