Citroën Berlingo Van

Op en Top veelzijdig: de nieuwe Citroën Berlingo

Op zoek naar een moderne, robuuste en praktische bedrijfsauto? dan is de Citroën Berlingo Van voor u geknipt. Hij is voor elk gebruik geschikt en biedt u de keuze uit twee carrosserielengtes: een 4,40 m lange standaarduitvoering M en een verlengde XL-uitvoering met een lengte van 4,75m. Zo kunt u de auto kiezen die perfect aansluit op uw activiteiten en behoeften. Het leveringsgamma is zelfs nog verder vergroot met twee nieuwe uitvoeringen: Worker en Driver (lees verder onderaan deze pagina).

Oplossingen op maat

Een volledig aan uw werkzaamheden aangepaste Berlingo Van

Met de Berlingo Van willen wij zo goed mogelijk aan uw verwachtingen voldoen. Daarom kan hij worden omgebouwd tot bijvoorbeeld een pechhulpverleningsauto of koelauto of worden aangepast als rolstoel- of invalideauto. Hij kan ook worden geleverd als pick-up of met vierwielaandrijving.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën Berlingo Van zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Inruilofferte aanvragen

Berlingo Van Worker

De Worker-uitvoering is bij uitstek geschikt voor professionals die materieel en collega’s meenemen naar bijvoorbeeld een bouwplaats.
Hij beschikt over:

  • De Extenso®-cabine met drie zitplaatsen voorin, het gebruiksgemak van een mobiel kantoor en de mogelijkheid lange voorwerpen te vervoeren;
  • Grip Control met Hill Descent Assist, extra bodemvrijheid (+ 30 mm) en grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden voor extra grip;
  • Een tot wel 1000 kg verhoogd laadvermogen, extra verlichting en sjorogen op halve hoogte tegen de zijwanden voor extra gebruiksgemak.

Berlingo Van Driver

De Driver is speciaal ontwikkeld voor professionals die veel kilometers maken of veel bestellingen bezorgen in stedelijke gebieden. Daarom biedt deze uitvoering nog meer rijcomfort.

De Citroën Driver wordt geleverd met een geluidsinsolatiepakket, vele rijhulpsystemen waaronder Surrounder Rear Vision en een 8 inch touchscreen et Connect-radio.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u! U kunt ons bereiken op Tel.: 0172 – 245 352 of vraag direct een offerte aan.

Downloads Citroën Berlingo Van