Citroën Berlingo Van

De Citroën Berlingo Van bedrijfswagen valt op door zijn sterke persoonlijkheid en zijn moderne en stoere uiterlijk. Met zijn dynamische lijnen, de flink bemeten bumpers, de stevige flankbescherming en riante cabine en laadruimte is de veelzijdige Citroën Berlingo een bedrijfswagen waar u niet omheen kunt.

Laadruimte

Dankzij het laadvolume van maar liefst 4,1 m3 en de brede schuifdeuren en asymmetrische achterdeuren (60/40) die onder een hoek van 180° geopend kunnen worden, kunt u eenvoudig en veilig twee europallets inladen en vervoeren.

Een sterke persoonlijkheid en modern en stoer uiterlijk Citroën Berlingo Van

Nu voor €13.540,-

Opties en accessoires

Afhankelijk van uw professionele wensen kan de Citroën Berlingo als optie worden uitgevoerd met een complete houten betimmering (vloer, wielkasten, zijwanden). Daarnaast zijn verschillende trekhaken leverbaar.

Verschillende lengtes

De Citroën Berlingo is er als bestelwagen in twee verschillende lengtes: L1 (max. laadvolume 3,7 m3) en L2 (max. laadvolume 4,1 m3).

De Citroën Berlingo 2017 is vanaf €13.540,- leverbaar bij Motorhuis.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Citroën Berlingo Van