Citroën Berlingo Van

Op en Top veelzijdig: de nieuwe Citroën Berlingo

Met zijn verder naar voren geplaatste voorruit en hogere en kortere neus, kenmerkend voor de bedrijfswagens van het merk en met name de Jumpy, onderscheidt de Nieuwe Citroën Berlingo Van zich door zijn robuuste en stoere voorkomen. Beide carrosserievarianten kenmerken zich door vloeiende lijnen, zonder enige vorm van agressie, en fraai gewelfde flanken. De brede schuifdeuren laten geen twijfel bestaan over de praktische verbruiksmogelijkheden van de Nieuwe Citroën Berlingo Van. en met zijn verticale achterlichten bevestigt de achterzijde het functionele karakter en de ‘van spirit’ van de auto.

Worder-uitvoering

De Worker-uitvoering is bij uitstek geschikt voor professionals die materieel en collega’s meenemen naar bijvoorbeeld een bouwplaats. De Worker beschikt over de multifunctionele Extenso®-cabine met drie zitplaatsen en is voor een nog betere tractie voorzien van de Grip Control met Hill Descent Assist. Deze uitvoering is bestand tegen de zwaarste omstandigheden: grote wielen, grotere bodemvrijheid, beschermplaat onder de motor, een hoger laadvermogen van wel 1 ton, een met kunststof beklede laadvloer en een uitgebreidere verlichting van de laadruimte.

Driver-uitvoering

De Driver-uitvoering is bestemd voor professionals die lange afstanden moeten afleggen of die dag in dag uit koeriersdiensten uitvoeren in de stad. Bij deze uitvoering staat comfort centraal, dankzij stoelen met een verstelbare lendensteun, een voor het segment ongeëvenaard geluidscomfort en rijhulpsystemen als het unieke Surround Rear Vision-systeem, de elektrische parkeerrem, de Cruise Control en de Citroën Connect Nav (basisuitvoering met de Citroën Connect Radio) in combinatie met het 8 inch touchscreen.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën Berlingo Van zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voorzien voor elk gebruik

Om , waar de auto ook geparkeerd staat, het in- en uitladen aanzienlijk te vergemakkelijken biedt de Citroën Berlingo VAN:

  • één of twee schuifdeuren waarvan de breedte van de deuropening is toegenomen tot 675 mm en de hoogte tot 1072 mm
  • Asymmetrische achterdeuren (40/60) die tot een hoek van 180° kunnen worden geopend
  • een geoptimaliseerde breedte tussen de wielkasten

Ongekend laadmogelijkheden

De Citroën Berlingo VAN heeft een laadvolume van tot wel 4,4 m3 en een laadvermogen van tussen de 650 en 1000 kg. Hij kan worden voorzien van een overbelastingsindicator die u waarschuwt wanneer de maximaal toegestane massa wordt overschreden.

Het laadruimtepakket, dat bestaat uit extra led-verlichting, 4 extra sjorogen en een 12V-aansluiting, biedt u extra gebruiksgemak.

 

Downloads Citroën Berlingo Van