Detail afbeelding

Citroën C1

Citroën C1 review

De Citroën C1 is onlangs volledig vernieuwd. Tijd om deze kleine stadsauto aan een grondig review te onderwerpen zodat u als consument een gefundeerde keuze kunt maken tussen deze en de andere modellen uit dit segment. Bij Motorhuis leest u meer over de nieuwste versie van de C1, gebouwd door de Franse autofabrikant. Direct meer informatie ontvangen over de Citroën C1? Bekijk onze voorraadacties of vraag online een offerte aan.

Specificaties Citroën C1

De Citroën C1 lijkt zich dankzij uitstekende specificaties te kunnen meten met de sterkste concurrenten in zijn klasse. Dit komt onder andere door een bovengemiddeld grote bagageruimte, een zeer kleine draaicirkel, het aantal uitvoeringen waarin deze auto beschikbaar is en een zeer scherpe vanafprijs. U rijdt namelijk al een Citroën C1 vanaf €11.990,-. Lees hieronder meer over enkele belangrijke specificaties van de C1.

Privé lease v.a. €209,- p/m Citroën C1

Nu voor €12.390,-

Specificaties Citroën C1

Lengte 3,46 m
Breedte 1,62 m
Hoogte 1,46 m
Gewicht 815 kg
Aantal deuren 3 / 5
Aantal uitvoeringen 7
Bagageruimte (stoelen neergeklapt) 196 L (780 L)
Draaicirkel 9,6 m
Vanafprijs €12.390,-

Wegenbelasting Citroen C1

Naast een lage vanaf prijs zijn ook de overige kosten laag. Zo is bijvoorbeeld de wegenbelasting van de Citroën C1 zeer beperkt. Dit komt onder andere omdat de auto een gewicht kent van slechts 815 kg. Per kwartaal start de wegenbelasting voor de Citroën C1 daarom al vanaf €55,-. Bezoek voor meer informatie over de wegenbelasting van de C1 in uw provincie de website van de Belastingdienst.

Uitvoeringen Citroen C1

Uiteraard is ook de nieuwe Citroën C1 verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zodoende beschikt u als consument altijd over de auto die bij uw levensstijl past. Lees meer over de uitvoeringen en de specificaties van de nieuwe C1.

3-deurs en 5-deurs

De nieuwe Citroën C1 is zowel verkrijgbaar als sportieve driedeurs als ook comfortabele vijfdeurs. Selecteer de C1 bij u past en vraag online een offerte aan. U rijdt een driedeurs C1 al vanaf €12.390,-.

Naast het aantal deuren kunt u ook kiezen voor een regulier dak of een variant met een groot stoffen vouwdak. De C1 Airscape biedt u gegarandeerd rijplezier en een sterke persoonlijkheid. Het vouwdak is bovendien onderhoudsvriendelijk en eenvoudig elektrisch te bedienen. Het vouwdak van de C1 Airscape is beschikbaar in de kleuraccenten Grey, Sunrise Red en Black.

Conclusie

Bent u op zoek naar een leuke stadsauto die u kwalitatief goede rijeigenschappen biedt, zuinig is en bovendien een zeer scherpe vanafprijs kent? Dan heeft onze review u hopelijk overtuigd van de kwaliteiten van de Citroën C1. Bekijk online onze actuele voorraad of vraag direct een offerte of een scherp inruilvoorstel bij aanschaf van een Citroën C1 aan.