Detail afbeelding

Citroën C1

Onweerstaanbaar

De Citroën C1 onderscheidt zich door zijn optimistische design en vrolijke uitstraling, mede dankzij de brutaal ogende koplampen. De verticaal geplaatste led-dagrijverlichting accentueert het vrolijke uiterlijk en geeft de Citroën C1 nog meer karakter.  Direct meer informatie ontvangen over de Citroën C1? Bekijk onze voorraadacties of vraag online een offerte aan.

Private Lease

Private-lease de Citroën C1  nu al voor €249,- p/m op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Specificaties Citroën C1

De Citroën C1 lijkt zich dankzij uitstekende specificaties te kunnen meten met de sterkste concurrenten in zijn klasse. Dit komt onder andere door een bovengemiddeld grote bagageruimte, een zeer kleine draaicirkel, het aantal uitvoeringen waarin deze auto beschikbaar is en een zeer scherpe vanafprijs. U rijdt namelijk al een Citroën C1 vanaf €13.740,-. Lees hieronder meer over enkele belangrijke specificaties van de C1.

Privé lease v.a. €249,- p/m Citroën C1

Nu voor €13.740,-

Specificaties Citroën C1

Lengte 3,46 m
Breedte 1,615/1884 mm
Hoogte 1,46 m
Gewicht 815 kg
Aantal deuren 3 / 5
Aantal uitvoeringen 7
Bagageruimte (stoelen neergeklapt) 196 L (780 L)
Draaicirkel 9,6 m
Vanafprijs €13.740,-

Wegenbelasting Citroen C1

Naast een lage vanaf prijs zijn ook de overige kosten laag. Zo is bijvoorbeeld de wegenbelasting van de Citroën C1 zeer beperkt. Dit komt onder andere omdat de auto een gewicht kent van slechts 815 kg. Per kwartaal start de wegenbelasting voor de Citroën C1 daarom al vanaf €55,-. Bezoek voor meer informatie over de wegenbelasting van de C1 in uw provincie de website van de Belastingdienst.

Uitvoeringen Citroen C1

Met zijn 8 kleuren, waaronder Oural White, Caldera Black, Gallium Grey, Calvi Blue en niet te vergeten Scarlet Red, is er altijd een carrosseriekleur die bij u past. De Citroën C1 speelt in zijn two tone-uitvoeringen ook graag met contrasten. Deze two tone-kleurstellingen zijn standaard op de speciale series. In totaal zijn er wel 32 combinaties mogelijk, zodat u de auto tot in de kleinste details kunt personaliseren. Creëer uw eigen Citroën C1!

Airscape, onderweg genieten van de buitenlucht

De Citroën C1 is leverbaar in een vijfdeursuitvoering met vouwdak, de Airscape. Het stoffen vouwdak is uitzonderlijk groot (800 mm x 760 mm) en dankzij de elektrische bediening eenvoudig te gebruiken. Daarmee biedt de Airscape nog meer vrijheid en rijplezier!

3-deurs en 5-deurs

De nieuwe Citroën C1 is zowel verkrijgbaar als sportieve driedeurs als ook comfortabele vijfdeurs. Selecteer de C1 bij u past en vraag online een offerte aan. U rijdt een driedeurs C1 al vanaf €13.740,-.

Conclusie

Bent u op zoek naar een leuke stadsauto die u kwalitatief goede rijeigenschappen biedt, zuinig is en bovendien een zeer scherpe vanafprijs kent? Dan heeft onze review u hopelijk overtuigd van de kwaliteiten van de Citroën C1. Bekijk online onze actuele voorraad of vraag direct een offerte of een scherp inruilvoorstel bij aanschaf van een Citroën C1 aan.