Citroën

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV, nieuw design

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn nog hoogwaardigere, stoerdere en modernere design meer karakter dan ooit. De nieuwe voorzijde geeft hem nog meer dynamiek en kracht, met een nieuwe lichtsignatuur, in de richting van de led-koplampen doorgetrokken, verchroomde double chevrons, de nieuwe grille met een nieuw geometrisch motief en een nieuwe zilvergrijze beschermplaat waarin gekleurde accenten zijn opgenomen.

Meer karakter dan ooit

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is met zijn stoere, gespierde uiterlijk met een hoge en vlak liggende motorkap en uitgebreide bescherming tegen kleine schades onmiskenbaar een compacte SUV. Ook het bijzonder grote en rondom aansluitende glasoppervlak draagt bij aan zijn unieke karakter.

70 Combinaties

Dankzij de keuze uit 7 carrosseriekleuren, 2 dakkleuren en 4 Color Packs kunt u uw Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Hierbij is aan de kleinste details gedacht, zoals de kleuraccenten op de beschermplaat vóór en de buitenspiegelkappen, en de achterste zijruiten die met of zonder jaloezie-effect leverbaar zijn. Tot de mogelijkheden behoren ook nieuwe lichtmetalen velgen, naar keuze gepolijst of in black-uitvoering.

Citroën

Nu voor