Citroën C3 Aircross (nieuw)

De ideale SUV voor zowel in als buiten de stad

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe voorzijde meer karakter dan ooit. De nieuwe decoraties geven hem een extra chic voorkomen en het comfort is dankzij de toepassing van de Advanced Comfort Seats nu nog verder verbeterd. De veelzijdige, flexibele en compacte Nieuwe Citroën C3 Aircross is een op-en-top praktische SUV.

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV, nieuw design

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn nog hoogwaardigere, stoerdere en modernere design meer karakter dan ooit. De nieuwe voorzijde geeft hem nog meer dynamiek en kracht, met een nieuwe lichtsignatuur, in de richting van de led-koplampen doorgetrokken, verchroomde double chevrons, de nieuwe grille met een nieuw geometrisch motief en een nieuwe zilvergrijze beschermplaat waarin gekleurde accenten zijn opgenomen.

Meer karakter dan ooit

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV is met zijn stoere, gespierde uiterlijk met een hoge en vlak liggende motorkap en uitgebreide bescherming tegen kleine schades onmiskenbaar een compacte SUV. Ook het bijzonder grote en rondom aansluitende glasoppervlak draagt bij aan zijn unieke karakter.

70 Combinaties

Dankzij de keuze uit 7 carrosseriekleuren, 2 dakkleuren en 4 Color Packs kunt u uw Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Hierbij is aan de kleinste details gedacht, zoals de kleuraccenten op de beschermplaat vóór en de buitenspiegelkappen, en de achterste zijruiten die met of zonder jaloezie-effect leverbaar zijn. Tot de mogelijkheden behoren ook nieuwe lichtmetalen velgen, naar keuze gepolijst of in black-uitvoering.

Inruilofferte aanvragen

Ruimte en flexibiliteit

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt volop ruimte voor alle inzittenden. De beenruimte achterin en de hoofdruimte zijn onovertroffen in zijn segment. Ook zijn flexibiliteit is ongekend, dankzij de verschuifbare en in twee afzonderlijke delen neerklapbare achterbank en de tot tafel om te klappen voorpassagiersstoel die het mogelijk maakt om een laadvloer met een lengte van 2,40 m te creëren. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV beschikt bovendien over een royale bagageruimte van 410 liter die kan worden vergroot tot 520 liter door de achterbank naar voren te schuiven. Als u de achterbankleuningen neerklapt, ontstaat zelfs een ruimte van 1289 liter. De nieuwe middenconsole is voorzien van een groot opbergvak dat voor zowel de voor- als achterpassagiers bereikbaar is en met een schuifdeksel kan worden afgesloten.

12 rijhulptechnologieën

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt 12 technologieën die het rijden veiliger en comfortabeler maken, zoals Grip Control met Hill Descent Assist en het head-up kleurendisplay waarop alle belangrijke rij-informatie in het directe gezichtsveld van de bestuurder wordt weergegeven.

Downloads Citroën C3 AIRCROSS SUV