Detail afbeelding

Citroën C3 Aircross

De Citroën C3, de nieuwe generatie SUV

De Citroën C3 Aircross SUV onderscheidt zich van andere SUV’s door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

U kunt de auto in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder.

Ruim en uiterst flexibel

De Citroën C3 Aircross SUV is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

90 combinaties: beken kleur!

Dankzij de keuze uit 8 carrosseriekleuren,3 dakkleuren en 4 Color Packs kunt u de Citroën C3 Aircross SUV helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. E zijn in totaal maar liefst 90 combinaties mogelijk!

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen. Dankzij de 5 zeer verschillende ambiances kunt u ook met het interieur alle kanten op.

Tot wel 520 liter aan bagegeruimte

U hoeft zich qua bagage niet te beperken! De Citroën C3 Aircross SUV heeft namelijk de grootste bagageruimte in zijn klasse, die bovendien gemakkelijk toegankelijk is dankzij de brede, wijd openslaande achterklep en de lage tildrempel.

De inhoud van 410 liter kan tot wel 520 liter worden vergroot door de verschuifbare achterbank in de voorste stand te zetten.

Met de achterbank neergeklapt beschikt u zelfs over een inhoud van 1289 liter.

5 Efficiënte motoren

De avontuurlijke en hightech Citroën C3 Aircross SUV is leverbaar met een ruime keuze aan zuinige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie. Deze SUV biedt keuze uit drie PureTech-benzinemotoren (82, 110 en 130 pk) en twee BlueHDi-dieselmotoren (100 en 120 pk).

Private Lease

Private-lease de Citroën C3 Aircross SUV  nu al voor €339,- p/m op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Privé lease v.a. €339,- p/m Citroën C3 Aircross

Nu voor €23.090,-

Downloads Citroën C3 AIRCROSS SUV