Citroën C3 Aircross

Nieuwe Citroën C3 Aircross

De nieuwe C3 Aircross is de perfecte SUV voor het hele gezin en ontworpen voor een actieve levensstijl. Deze veelzijdige auto is modulair, robuust en leverbaar met verschillende aandrijflijnen waardoor hij aan al uw verwachtingen voldoet. Maak nu kennis met de 2 nieuwste leden van de Citroën-familie: de C3 Aircross Benzine 100 & Hybrid 136.

Betaalbare mobiliteit en keuze uit verschillende aandrijflijnen
Volledig in lijn met Citroën’s focus op toegankelijke mobiliteit voor iedereen de nieuwe C3 Aircross SUV is leverbaar met verschillende aandrijflijnen. U heeft de keuze uit benzine, hybride en 100% elektrische aandrijflijn.

De meest compacte SUV met 7 zitplaatsen
Met een lengte van slechts 4.39m zet de nieuwe C3 Aircross de nieuwe standaard in het SUV-segment. Hij biedt plaats aan 7 personen en biedt de perfecte combinatie van functionaleit en gebruiksvriendelijkheid. Deze innovatieve SUV is compact, wendbaar en biedt maximale flexibiliteit onder alle omstandigheden. Ontdek nu de C3 Aircross die perfect bij uw behoeften en wensen past.

Eenvoudig in gebruik
Citroën introduceert het nieuwe Citroën Head-up Display, een slimme oplossing die het traditionele instrumentenpaneel vervangt. Het Head-UP Display toont overzichtelijk de belangrijkste rij-informatie zonder uw ogen van de weg af te wenden. Ook het interieur is veelzijdiger dan ooit dankzij de modulaire zitplaatsen en bagageruimte. De zitplaatsen op de tweede zitrij (neerklapbaar in 60/40-verhouding) bieden de meeste knie- en elleboogruimte in zijn klasse. De ruime achterklep en de kantelbare rugleuningen biede eenvoudig toegang tot de zitplaatsen op de derde rij.

Best in class comfort
Ervaar aan boord an de C3 Aircross het comfort zoals alleen een Citroën dat kan bieden. De auto is ontworpen volgens het C-Zen Lounge-concept, met een volledig vernieuwd dashboard, een geavanceerd Head-UP Display en de kenmerkende Citroën Advanced Comfort-stoelen en -veersystemen.

Betaalbaar en rijk uitgerust
De gloednieuwe C3 Aircross valt op dankzij de unieke combinatie van design, ruimte, comfort en een rijke uitrusting voor een verrassend competitieve prijs.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Downloads Citroën C3 Aircross (nieuw)