Detail afbeelding

Citroën C3

Ontdek de nieuwe Citroën C3. De nieuwe C3 heeft een optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps. De unieke vorm van de nieuwe C3 valt op! Met de nieuwe C3 onderscheidt u zich en laat u zien dat u met uw tijd meegaat.

De Nieuwe C3 compact en wendbaar

De Nieuwe C3 is een bijzonder wendbare en handzame auto. Dankzij de beperkte lengte van 3,99m is hij bijzonder wendbaar in het stadsverkeer. Met 5 deuren en 5 zitplaatsen biedt de nieuwe C3 onder alle omstandigheden ultiem gebruiksgemak.

Nieuwe Airbump beschermend design

De nieuwe Airbumps geven de C3 extra karakter en beschermen de carrosserie met luchtcapsules. De Airbumps zijn gemaakt van thermoplastisch polyurethaan en is bestand tegen invloeden van buitenaf: zonlicht, water, veroudering en krassen.

De Airbumps bestaan uit 6 lucht gevulde capsules die op het onderste deel van de portieren zijn gemonteerd. De Airbumps zijn afhankelijk van de kleur van het dak voorzien van witte of rode gestileerde cirkel.

Past perfect in deze moderne tijd Citroën C3

Nu voor €15.790,-

Stel de nieuwe C3 naar eigen smaak samen

De nieuwe C3 is leverbaar in 9 verschillende kleuren. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn; lmond Green, Blanc Banquise, Cobalt Blue, Gris Shark, Gris Aluminium, Rouge Rubi, Noir Perla Nera, Orange Power of Sable. Deze kleuren kunt u naar eigen smaak combineren met 3 verschillende kleuren voor het dak. In totaal heeft u de keuze uit 36 kleurcombinaties.

Intelligente technologie

De nieuwe C3 kan voorzien worden van een groot aantal technische snufjes die het leven van de bestuurder vergemakkelijken. Denk hierbij aan het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning, achteruitrijcamera, Lane Departure Warning System en dodehoekbewaking.

Diesel- en benzinemotoren

De nieuwe C3 wordt geleverd met zuinige en schone PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren. U kunt kiezen uit een driecilinder PureTech 68, 82 en 110pk versie. De dieselmotoren zijn leverbaar met 75 of 100 pk. Zowel de diesel als benzinemotoren worden geleverd in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak. Houdt u niet van schakelen? Kies dan voor de automatische EAT6 transmissie. De automatische versnellingsbak is kort na de introductie van de nieuwe C3 leverbaar.