Citroën C3

Ontdek de nieuwe Citroën C3 bij Motorhuis. De nieuwe C3 heeft een optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps. De unieke vorm van de Citroën C3 valt op! De nieuwe C3 onderscheidt zich en is helemaal van deze tijd. Wilt u de Citroën C3 zelf uitproberen? Kom dan gerust langs in de showroom en maak een vrijblijvende proefrit!

Citroën C3 occasions

Liever een C3 occasion? Motorhuis heeft altijd een groot aanbod van de populaire Citroën C3 occasions. Afhankelijk van het actuele aanbod kunnen de prijzen starten bij zo’n €4.000,-. Voor dit bedrag rijdt u een goed onderhouden tweedehands C3 die met zorg is nagekeken door onze monteurs. Bekijk online het actuele aanbod voor Citroën C3 occasions. Vraag tevens gemakkelijk online de inruilwaarde van uw huidige auto op en weet precies voor hoeveel u wegrijdt!

Citroën C3 private lease

Wanneer u graag een nieuwe C3 rijdt, maar liever géén hoog aankoopbedrag neerlegt, kunt u ook kiezen voor private lease. Dan rijdt u een nieuwe auto en betaalt u maandelijks een vast bedrag. In deze maandlasten zijn zaken zoals onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting en afschrijving opgenomen. U heeft geen omkijken meer naar uw nieuwe C3! Klikt u dit goed in de oren? Neem dan contact op of lees meer over private lease bij Motorhuis.

Citroën C3 automaat

Kies voor de Citroën C3 automaat als u voor optimaal rijgemak gaat! Daarnaast is de auto dankzij de automatische transmissie ook nog eens zuiniger. Motorhuis heeft altijd een C3 met automaat voor u op voorraad. Een nieuwe C3 met automaat of een C3 occasion met automaat? Geen probleem, keuze genoeg!

Lees meer over het design en de technologie van de Citroën C3 lager op deze pagina

Privé lease v.a. €317,- p/m Citroën C3

Nu voor €18.390,-

De Citroën C3 is compact en wendbaar

De nieuwe C3 is een bijzonder wendbare en handzame auto. Dankzij de beperkte lengte van 3,99m is hij bijzonder wendbaar in het stadsverkeer. Met 5 deuren en 5 zitplaatsen biedt de nieuwe Citroën C3 onder alle omstandigheden ultiem gebruiksgemak.

Citroën C3 Airbump panels ter bescherming

De Airbumps geven de C3 extra karakter en beschermen de carrosserie met luchtcapsules. De Airbumps zijn gemaakt van thermoplastisch polyurethaan en is bestand tegen invloeden van buitenaf: zonlicht, water, veroudering en krassen. De Airbumps bestaan uit 6 lucht gevulde capsules die op het onderste deel van de portieren zijn gemonteerd. De Airbumps zijn afhankelijk van de kleur van het dak voorzien van witte of rode gestileerde cirkel.

Stel de C3 naar eigen smaak samen

De Citroën C3 is leverbaar in 9 verschillende kleuren. De kleuren waar u uit kunt kiezen zijn; lmond Green, Blanc Banquise, Cobalt Blue, Gris Shark, Gris Aluminium, Rouge Rubi, Noir Perla Nera, Orange Power of Sable. Deze kleuren kunt u naar eigen smaak combineren met 3 verschillende kleuren voor het dak. In totaal heeft u de keuze uit 36 kleurcombinaties.

Intelligente technologie

De nieuwe C3 kan voorzien worden van een groot aantal technische snufjes die het leven van de bestuurder vergemakkelijken. Denk hierbij aan het nieuwe Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning, achteruitrijcamera, Lane Departure Warning System en dodehoekbewaking.

Diesel- en benzinemotoren

De nieuwe C3 wordt geleverd met zuinige en schone PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren. U kunt kiezen uit een driecilinder PureTech 68, 82 en 110pk versie. De dieselmotoren zijn leverbaar met 75 of 100 pk. Zowel de diesel als benzinemotoren worden geleverd in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak. Houdt u niet van schakelen? Kies dan voor de automatische EAT6 transmissie.