Citroën C3

Stoer en dynamisch

Ontdek de Citroën C3 bij Motorhuis. De stoere en dynamische Citroën C3 is een onderscheidende compacte auto met een heel eigen karakter. De grote wielen geven het harmonieuze silhouet extra cachet. De Airbumps® aan de onderzijde van de portieren beschermen met hun drie luchtcapsules de carrosserie terwijl ze ook het design extra karakter geven. Het design van de Airbumps® komt terug in de nieuwe motieven op de achterstijlen, waarmee de grafische harmonie van de nieuwe Citroën C3 wordt geaccentueerd. Aan de voorzijde geeft de hoge en horizontaal geplaatste motorkap hem een zelfverzekerde uitstraling.

Citroën C3 private lease

Wanneer u graag een nieuwe C3 rijdt, maar liever géén hoog aankoopbedrag neerlegt, kunt u ook kiezen voor private lease. Dan rijdt u een nieuwe auto en betaalt u maandelijks een vast bedrag. In deze maandlasten zijn zaken zoals onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting en afschrijving opgenomen. U heeft geen omkijken meer naar uw nieuwe C3! Klinkt u dit goed in de oren? Neem dan contact op of lees meer over private lease bij Motorhuis. De nieuwe Citroën C3 is te Private lease vanaf € 308,- per maand op basis van 72 maanden/5.000 km per jaar.

Citroën C3 automaat

Kies voor de Citroën C3 automaat als u voor optimaal rijgemak gaat! Daarnaast is de auto dankzij de automatische transmissie ook nog eens zuiniger. Het comfort staat met deze automatische transmissie op een hoog niveau, zodat u nog mee geniet van elke rit.

Citroën C3 occasions

Liever een C3 occasion? Motorhuis heeft altijd een groot aanbod van de populaire Citroën C3 occasions. Afhankelijk van het actuele aanbod kunnen de prijzen starten bij zo’n €7.500,-. Voor dit bedrag rijdt u een goed onderhouden tweedehands C3 die met zorg is nagekeken door onze monteurs. Bekijk online het actuele aanbod voor Citroën C3 occasions. Vraag tevens gemakkelijk online de inruilwaarde van uw huidige auto op en weet precies voor hoeveel u wegrijdt!

Lees meer over het design en de technologie van de Citroën C3 lager op deze pagina

Inruilofferte aanvragen

De Citroën C3 heeft een scala aan personaliseringsmogelijkheden

De nieuwe Citroën C3 biedt net als voorheen de meeste personaliseringsmogelijkheden van zijn segment. Ingetogen of juist trendy, met de maar liefst 97 mogelijkheden kunt u alle kanten op. U kunt kiezen uit 7 carrosseriekleuren, 4 dakkleuren en 4 Color Packs. Daarnaast is er keuze uit 3 stickersets voor het dak en 3 interieurambiances. Met al deze kleuren kunt u uw Nieuwe Citroën C3 helemaal naar uw eigen smaak samenstellen.

Citroën C3 Airbump panels beschermd tegen stoten

Het nieuwe design van de Airbumps® op de portieren geeft de Nieuw Citroën C3 een extra robuuste uitstraling. Bovendien beschermen ze de carrosserie doeltreffend tegen kleine schades. De op het onderste gedeelte van de portieren aangebrachte Airbumps® hebben drie luchtcapsules waarvan de voorste is voorzien van een omlijsting in de kleur Opal White, Onyx Black, Sport Red of Emerald waarin ook de omlijsting van de mistlampen is uitgevoerd. De nieuwe Citroën is zowel met als zonder Airbumps® leverbaar.

Citroën Advanced Comfort

Citroën heeft een compleet programma opgezet dat erop is gericht alle inzittenden van de auto in alle opzichten een uniek comfort te bieden. Onder de noemer Citroën Advances Comfort voorziet dit programma in de toepassing van innovatieve, hightech en intelligente oplossingen ten dienste van het welzijn van de inzittenden. Aan alle verwachtingen van de gebruikers is gedacht, waarmee de knowhow van Citroën op het gebied van comfort in auto’s worden bevestigd. Het programma is opgebouwd rond vier pijlers: het cocon-effect, gebruiksgemak, souplesse en gemoedsrust.

Efficiënte motoren

De nieuwe Citroën C3 biedt onovertroffen rijplezier, zowel in de stad als op de snelweg. Dat dankt hij aan zijn krachtige, maar ook zuinige en schone PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren die allemaal aan de nieuwste Euro 6-emissienorm voldoen.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën C3 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.