Detail afbeelding

Citroën C4 Spacetourer

Citroën C4 Picasso wordt Citroën C4 Spacetourer. Nieuwe naam, net zo uitmuntend!

Bij de ontwikkeling van de C4 Spacetourer heeft Citroën al zijn knowhow en creativiteit ingezet, met als resultaat een moderne en innovatieve MPV die veel te bieden heeft qua intelligente rijhulpsystemen, rijsensaties, comfort en efficiency.

Maximale binnenruimte

Hebt u veel ruimte nodig? De Citroën C4 SpaceTourer kan aan al uw wensen voor wat betreft de indeling en vervoersmogelijkheden van het interieur voldoen.

Door de stoelen van de tweede zitrij neer te klappen ontstaat een volledig vlakke laadvloer. En wanneer u de voorpassagiersstoel in de tafelstand zet, kunt u lange voorwerpen (met een lengte van meer dan 2,5 m) vervoeren. En bij gezinsuitbreiding kunt u de onder de laadvloer opgeborgen stoelen opklappen.

Motoren

Voor maximaal comfort en rijplezier is de Citroën C4 SpaceTourer ook leverbaar met de achttraps automatische transmissie EAT8. De automatische transmissie EAT8 schakelt altijd op het juiste moment en zorgt zo voor een lager brandstofverbruik en een geringere CO2-uitstoot.

De driecilinder PureTech 130 S&S-motor, die is voorzien van directe inspuiting en een hoogrendementsturbo van de nieuwste generatie combineert de prestaties van de PureTech-benzinemotor met de efficiency van de aan deze motor gekoppelde automatische transmissieEAT8: een garantie voor ultiem comfortabel autorijden.

Privé lease v.a. €541,- p/m Citroën C4 Spacetourer

Nu voor €31.990,-

Fraai interieur

Het eerste dat opvalt als u instapt: wat een licht! De grote panoramische ruiten geven een bevrijdend gevoel. Dit is rijden in luxe, in rust. Daarnaast is de C4 Spacetourer een auto waar vorm, functie en inhoud samenkomen. Één die u maximale ruimte geeft. Die is er nu.

Prijs Citroën C4 Spacetourer

De C4 Spacetourer is vanaf €31.990,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën C4 Spacetourer zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Citroën C4 Spacetourer