Citroën C5 Aircross SUV (nieuw)

Nieuwe C5 Aircross SUV, ultiem comfort en een karaktervol design

De op het gebied van comfort, binnenruimte en flexibiliteit ongeëvenaarde Citroën C5 Aircross SUV is vernieuwd, met een nog krachtiger en gedistingeerde design. Hij nog hoogwaardiger geworden dan hij al dor zijn vernieuwde exterieur- en interieurdesign: voorzijde, lichtsignatuur, nieuwe velgen, kleuren en materialen, 10 inch touchscreen, middenconsole, enz. Rijden met de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV is een ongekend ontspannen ervaring dankzij veiligheids-en rijhulpsystemen en connectiviteitfuncties van de nieuwste generatie. Hij is leverbaar als Plug-in Hybrid of met een benzine-of dieselmotor.

Private lease

De nieuwe Citroën C5 Aircross private least u vanaf € 731,- per maand (72 maanden/5.000 km per jaar)

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën C5 Aircross zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

Inruilofferte aanvragen

Nieuwe Voorzijde, strak moderne en hightech

Met zijn vernieuwde design valt de Citroën C5 Aircross SUV direct op door zijn onderscheidende en stijlvolle voorkomen. Zijn nieuwe, meer rechtop staande neus geeft hem extra karakter. Hij introduceert een nieuwe designtaal waarin ronde vormen hebben plaatsgemaakt voor strakkere lijnen.

V-vormige led-lichtsignatuur vóór

De nieuwe V-vormige led-lichtsignatuur heeft een bijzonder 3D-effect met “pianotoetsen”. Deze dagrijverlichting geeft de auto een zelfbewuste en hightech uitstraling. De LED Vision-koplampen hebben een subtiele, donkere afwerking. Ze vormen het verlengde van de glanzend zwarte grille en versterken het stoere karakter van de auto.

Nieuwe Citroën-identiteit

Bij de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV zijn de chevrons op een nieuwe manier uitgevoerd. Ze staan meer los van de dagrijverlichting dan bij de andere modellen van het merk.

Een stoer en robuust uiterlijk

De Citroën C5 Aircross SUV valt op door zijn gespierde flanken en beschikt over alle kenmerken van een krachtig en zelfverzekerde SUV:

  • Een bodemvrijheid van 230 mm;
  • Grote wielen met een diameter van 720 mm;
  • Bescherming rondom, waaronder de Airbumps® en de wielkastverbreders;
  • Karakteristieke en functionele dakrails;
  • Een hoge

Interieurambiances

De gemoderniseerde standaardambiance en de 4 nieuwe Advanced Comfort-ambiances versterken de stijlvolle, dynamische en kwalitatief hoogwaardige uitstraling van het interieur.

  • Ambiance Wild Black: nieuwe zwarte alcantara bekleding en nieuwe grijze stoffen bekleding met ledereffect;
  • Ambiance Metropolitan Black: nieuwe zwarte nerflederen bekleding en nieuwe grijze stoffen bekleding met ledereffect;
  • Ambiance Hype Black: nieuwe geperforeerd lederen bekleding Paloma en blauwe nappalederen bekleding.

De blauwe sierstiksels van deze vijf ambiances passen perfect bij de sierstiksels van de armsteunen op de portieren en de decoratieve band op het dashboard.

 

 

Downloads Citroën C5 Aircross