Citroën C5 Aircross

Een uiterst comfortabele en flexibele SUV met een uniek karakter, de Citroën C5 Aircross

Citroën onthult de Citroën C5 Aircross SUV, een echt SUV, uiterst comfortabel en flexibel met een uniek karakter. De SUV Citroën C5 Aircross heeft bij elke stap in het ontwerpproces geprofiteerd van het Citroën Advanced Comfort-programma. Het resultaat is een functionele en gebruiksvriendelijke SUV die qua comfort en modulariteit ongeëvenaard is in zijn segment.

Dynamisch en elegant is de nieuwe Citroën C5 Aircross

De SUV Citroën C5 Aircross geeft met zijn krachtige en zelfverzekerde, maar nooit arrogante houding een nieuwe invulling aan dit SUV-segment. De imposante, brede neus heeft met de fraai geïntegreerde Double Chevron en de over 2 niveaus verdeelde Full LED-lichtsignatuur alle kenmerken van de nieuwste modellen van het merk. Het geeft de auto een modern en expressief uiterlijk. Het stoere en fraai gewelfde silhouet onderscheidt zich door een rondom aansluitend glasoppervlak dat wordt geaccentueerd door een kenmerkende verchroomde sierlijst in de vorm van een “C”. De in reliëf uitgevoerde achterlichten zijn voorzien van 4 opvallende ovale LED-modules die de breedte van de auto accentueren.

Kracht en dynamiek te zien in deze Citroën C5 SUV

Omdat een SUV ook buiten de gebaande wegen uit de voeten moet kunnen, is de SUV Citroën C5 Aircross te voorzien van Grip Control, een systeem dat onder alle omstandigheden voor de benodigde grip zorgt. Met een draaiknop op de middenconsole kunt u 1 van de 5 beschikbare standen selecteren. En om uw veiligheid ook op een steile afdaling te garanderen, beperkt de Hill Descent Assist zowel bij vooruit- als achteruitrijden de kant op wegglijden of het verlies van de controle over de auto.

Geraffineerd interieur van de Citroën Aircross

Alles in het interieur van de SUV Citroën C5 Aircross ademt comfort en ruimte. Eenmaal ingestapt ervaart u, dankzij de hoge zitpositie en het ruime en chique interieur, direct een gevoel van waardering en bescherming. In het horizontaal opgebouwde dashboard zijn op subtiele wijze hightech voorzieningen, zoals het 8″ capacitieve touchscreen, geïntegreerd. De gebruikte kleuren en materialen, geïnspireerd op de wereld van reizen en koffers, zijn even prettig om te zien als om aan te raken. Net als het exterieur kan het interieur aan uw eigen smaak worden aangepast dankzij een ruime keuze aan hoogwaardige materialen, van stof tot napaleder. De combinatie van glanzend zwarte sierpanelen en verchroomde accenten benadrukt de aandacht die aan elk detail is besteed.

De Citroën C5 staat nu in de showroom bij onze Citroën vestigingen.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën C5 Aircross zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Citroen showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Privé lease v.a. €459,- p/m Citroën C5 Aircross

Nu voor €33.990,-

Downloads Citroën C5 Aircross SUV