Citroën E-Berlingo Multispace

De nieuwe Citroën Ë-Berlingo, de 100% Elektrische MPV

Ontdek de Citroën ë-Berlingo, de 100% elektrische gezinsauto bij uitstek. Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De Nieuwe Citroën ë-Berlingo is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Met de elektrische Citroën ë-Berlingo ervaren de inzittende elke rit als een moment van ontspanning. De elektrische aandrijving zorgt voor een soepel, vloeiend rijgedrag dankzij het direct beschikbare koppel. Het rijden gaat volledig geruisloos en schok- en trillingsvrij

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën ë-Berlingo zelf ervaren? Kom dan langs bij één van onze Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

Inruilofferte aanvragen

Een uniek karakter, veelzijdig en ruim

Het dynamische design van de Citroën ë-Berlingo valt op door de korte en hoge motorkap en de karaktervolle voorzijde. De dakrelingen geven hem een avontuurlijk tintje. Hij is modern en speels vormgegeven en leverbaar in 2 lengtes: M en XL met plaats voor tot wel 7 inzittenden.

3 Rijmodi

Om u extra rijplezier te bieden, biedt de ë-Berlingo u keuze uit drie rijmodi.

  • De modus Normal biedt het beste compromis tussen actieradius en rijprestaties
  • In de modus Eco wordt het elektrische verbruik geoptimaliseerd
  • In de modus Power levert de auto ook zwaar beladen uitstekende prestaties. Via de ë-Toggle-selectiehendel op de middenconsole kunt u de functies Park, Rear, Neutral, Drive en Brake van de transmissie selecteren.

Motoren

  • Elektromotor met een vermogen van 136 pk (100 kW) gekoppeld aan een automatische transmissie
  • In 30 minuten via een openbaar laadpunt van 100 kW opladen tot 80% van de capaciteit van het accupakket, voor een actieradius van tot wel 280 km (WLTP-cyclus).
  • Een 50kWh-accupakket waarvan wij gedurende 8 jaar of 160.000 km een minimale laadcapaciteit van 70% garanderen.

 

 

 

Downloads Citroën Ë-Berlingo