Citroën E-Berlingo Multispace

De nieuwe Citroën Ë-Berlingo, de 100% Elektrische MPV

Citroën, al sinds 1996 voorloper in het segment van Multi Purpose Vehicles, breidt het gamma uit met een elektrische uitvoering van de Berlingo. Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De Nieuwe Citroën ë-Berlingo is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Karakter, gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en ruimte

De Citroën ë-Berlingo heeft alle sterke punten van de uitvoeringen met benzine- of dieselmotor overgenomen: binnenruimte, flexibiliteit en gebruiksgemak. Voor een optimaal comfort van alle inzittenden beschikt hij over 3 onafhankelijke achterstoelen en de Modutop®. Voor ritten met familie of vrienden is de Citroën ë-Berlingo voorzien van 18 veiligheids- en rijhulpsystemen en 4 connectiviteitsoplossingen.

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onderscheidend uiterlijk van de nieuwe Citroën ë-Berlingo

Het “ë”-embleem op de grille van de Nieuwe Citroën ë-Berlingo staat symbool voor elektrische aandrijving. Het embleem staat ook voor de naam van de auto op de achterklep. De elektrische uitvoering is te herkennen aan het Color Pack “Anodises Blue” voor de sierdelen rondom de mistlampen en op de Airbumps®.

Automatische transmissie, nieuwe ë-toggle-selectiehendel

Met de op de middenconsole geplaatste ë-Toggle kunt u eenvoudig de drie standen (R (achteruit), N (neutraal) en D (vooruit)) van de automatische transmissie selecteren. Naast deze selectiehendel vindt u twee toetsen:

  • Een toets P om de parkeerstand in te schakelen,
  • Een toets B om de Brake-modus te activeren. In deze modus wint de auto meer energie terug bij het remmen of snelheid minderen.

Nog comfortabeler rijzen, royale actieradius en lage kosten

De Nieuwe Citroën ë-Berlingo beschikt over twee functies die dagelijks van pas komen:

  • Het geprogrammeerd laden, zodat het accupakket tijdens de goedkopere daluren kan worden opgeladen,
  • De voorverwarming/-koeling waarmee het interieur voor vertrek op een aangename temperatuur wordt gebracht als de auto op een laadpunt of het lichtnet is aangesloten. U kunt dan comfortabel instappen! De energie die hiervoor nodig is wordt bovendien door het elektriciteitsnet geleverd en gaat dus niet ten koste van de actieradius van de auto.

De Citroën ë-Berlingo opladen, praktisch, eenvoudig en met verschillende mogelijkheden

U kunt uw Nieuwe Citroën ë-Berlingo op twee manieren met verschillende laadsnelheden opladen:

  • Supersnel opladen kan via een openbaar laadpunt tot 100 kW met een Mode 4-kabel geïntegreerd in de oplader. Hiermee kan de 50 kWh-batterij in 30 minuten tot 80 procent worden opgeladen. Daarmee is de Citroën ë-Berlingo het snelst op te laden van alle auto’s in zijn segment.
  • Voor privé of openbaar laden is de installatie van een 3,7 kW tot 22 kW Wallbox en een Mode 3-kabel (standaard) vereist. Met deze methode bedraagt de laadtijd 7,5 uur (enkelfasige 7,4 kW wallbox) of 5 uur (driefasige 11 kW wallbox) van 0 naar 100 procent.
  • De Mode 2-kabel (optioneel) kan worden gebruikt voor het opladen thuis of op het werk. Deze oplaadmodus is compatibel met een normaal stopcontact. Daarmee wordt de batterij voor 100 procent opgeladen in 27 uur.

 

 

Downloads Citroën Ë-Berlingo