Citroën E-Berlingo Multispace

Waarom E-Berlingo Multispace?

Deze auto combineert de praktische aspecten. ruimte en flexibiliteit van de vertrouwde Berlingo met de efficiency van een elektrische auto. De ruime en veelzijdige Citroën Berlingo Multispace is een 100% elektrische auto waarmee u zorgeloos en ontspannen kunt rijden.

 

Citroën E-Berlingo Multispace combineert de voordelen van een elektrische aandrijflijn met de veelzijdigheid die elke Berlingo kenmerkt: een auto die even geschikt is voor dagelijks privé- en zakelijk gebruik als voor vrijetijdsactiviteiten.

Citroën E-Berlingo Multispace is een ruime auto. Dat ziet u direct aan het uiterlijk met de kenmerkende expressieve en robuuste uitstraling. Door de ingenieuze plaatsing van de twee lithium-ion-batterijpakketten heeft de nieuwe E-Berlingo niets aan ruimte voor inzittenden en bagage ingeboet.
Een praktische auto voor uw dagelijkse ritten, alleen of met uw gezin, vrienden of collega’s.

Elektrisch: Citroën E-Berlingo Multispace beschikt over een compacte en krachtige synchrone elektromotor met permanentmagneten die een vermogen van 49 kW (67 pk) levert. De twee lithium-ion-batterijpakketten met een hoge energiedichtheid hebben een capaciteit van 22,5 kWh en zijn onder de vloer geplaatst.

Actieradius: Met een gehomologeerde actieradius van 170 km is Citroën E-Berlingo Multispace uitstekend geschikt voor dagelijkse ritten. In Europa leggen de meeste auto’s immers zelden meer dan 100 km per dag af. Citroën E-Berlingo Multispace is een auto van deze tijd, een auto die een unieke en zorgeloze vorm van duurzame mobiliteit biedt.

Gebruiksgemak: Om aan alle gebruikswensen te voldoen kan Citroën E-Berlingo Multispace op verschillende manieren worden opgeladen. Met normaal laden via een huishoudelijk stopcontact (stroomsterkte van 8 A of 10 A, afhankelijk van het land), of beveiligd via een Green’Up-laadpaal (tot wel 14 A), kan een leeg batterijpakket in 8,5, 12 of 15 uur (afhankelijk van de stroomsterkte) volledig worden opgeladen.

Alleen leverbaar uit voorraad. 

Uniek in zijn segment Citroën E-Berlingo Multispace

Nu voor €31.570,-

Downloads Citroën E-Berlingo Multispace