Detail afbeelding

Citroën Grand C4 Spacetourer

MPV met 7 zitplaatsen

De Citroën Grand C4 SpaceTourer biedt u het beste van de knowhow van Citroën op het gebied van interieurdesign en technologie. De dynamische lijnen en karakteristieke lichtsignatuur, zowel voor als achter, zijn kenmerkend voor de persoonlijkheid van deze auto. Het comfortabele en flexibele interieur is elke keer een een uitgelezen plek om ervaringen te delen en gezellig samen te zijn.  En heeft u veel ruimte nodig? Dan kunt u rekenen op het ruime en flexibele interieur van de Citroën Grand C4 SpaceTourer.

 Indrukwekkende binnenruimte

De binnenruimte van de nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer is voor een auto van dit formaat indrukwekkend te noemen. Dit is mede te danken aan de voor dit segment lange wielbasis (2,84 m); een van de vele voordelen van het nieuwe modulaire platform. Dankzij dit slimme ontwerp heeft de auto ook een reusachtige bagageruimte met een inhoud van 645 liter en profiteert iedere inzittende van extra ruimte, met name voor de knieën.

Comfort

Met deze MPV waarin alles is gericht op het comfort van zijn inzittenden, toont Citroën op overtuigende wijze zijn knowhow op het gebied van comfort. De Citroën Grand C4 SpaceTourer nodigt u uit om op reis te gaan, met familie of vrienden, dankzij het unieke rijplezier waaraan niet alleen het onberispelijke rijgedrag maar ok de rijke uitrusting ten grondslag ligt.

Een Panoramische voorruit

De panoramische voorruit zorgt voor ongekend veel licht in het interieur, verbetert het zicht voor alle inzittenden en versterkt het gevoel van ruimte en openheid. Het licht kan door de voorruit en het panoramadak ongehinderd naar binnen stromen.

 

 

 

Privé lease v.a. €499,- p/m Citroën Grand C4 Spacetourer

Nu voor €33.090,-

Een bijzonder milieuvriendelijke auto

Dankzij het nieuwe modulaire platform EMP2 en het gebruik van aluminium en composietmaterialen is de nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer meer dan 100 kg lichter dan zijn voorganger. In combinatie met de geperfectioneerde aerodynamica, en dus een lagere luchtweerstand, zorgt dit voor een bijzonder milieuvriendelijke auto.

De Citroën Grand C4 Spacetourer is vanaf €33.090,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën Grand C4 Spacetourer zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Citroën Grand C4 Spacetourer