Detail afbeelding

Citroën Grand C4 Spacetourer

Het silhouet van de nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer (voorheen Grand C4 Picasso) is bovenal vloeiend en elegant, maar valt ook op door expressiviteit en karakter. De nieuwe voorzijde, de stoere achterzijde met een over de volle breedte lopende en gemotoriseerde achterklep en de strakke lijnen markeren het begin van een nieuw tijdperk.

Indrukwekkende binnenruimte

De binnenruimte van de nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer is voor een auto van dit formaat indrukwekkend te noemen. Dit is mede te danken aan de voor dit segment lange wielbasis (2,84 m); een van de vele voordelen van het nieuwe modulaire platform. Dankzij dit slimme ontwerp heeft de auto ook een reusachtige bagageruimte met een inhoud van 645 liter en profiteert iedere inzittende van extra ruimte, met name voor de knieën.

Privé lease v.a. €499,- p/m Citroën Grand C4 Spacetourer

Nu voor €33.090,-

Een bijzonder milieuvriendelijke auto

Dankzij het nieuwe modulaire platform EMP2 en het gebruik van aluminium en composietmaterialen is de nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer meer dan 100 kg lichter dan zijn voorganger. In combinatie met de geperfectioneerde aerodynamica, en dus een lagere luchtweerstand, zorgt dit voor een bijzonder milieuvriendelijke auto.

De Citroën Grand C4 Spacetourer is vanaf €32.600,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

Liever het voorgaande model Grand C4 Spacetourer? Motorhuis heeft nog enkele in voorraad. Profiteer van heel veel voordeel. Bekijk hier de voorraad.

Offerte of proefrit?

Wilt u de Citroën Grand C4 Spacetourer 2019 zelf ervaren? Kom dan langs bij één van Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of meer informatie aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Downloads Citroën Grand C4 Spacetourer