Detail afbeelding

Citroën Jumper Combi

Bij de nieuwe Jumper, een robuuste en onverwoestbare bedrijfswagen, heeft Citroën de kwaliteit op een nog hoger peil gebracht. Bovendien krijgt u meer design, meer comfort en meer nuttige technologie tegen lagere kosten.

Verschillende uitvoeringen

De nieuwe Citroën Jumper is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen, dankzij vier verschillende lengtes, drie wielbases (3,00 m, 3,45 m, 4,04 m) en drie hoogtes. Zo kunt u kiezen uit acht laadvolumes, uiteenlopend van 8 tot en met 17 m3.

Veilig op reis met deze ruime en comfortabele personenbus Citroën Jumper Combi

Nu voor €40.525,-

Drie krachtige motoren

Een bus voor personenvervoer heeft een krachtige motor nodig. Er zijn drie dieselmotoren leverbaar met verschillende vermogens: de HDi 110, de HDi 130 en de HDi 150.

Veiligheid van de Citroën Jumper Combi

De ruime, comfortabele en sterke Citroën Jumper Combi is uitermate veilig: de wegligging is uitstekend en de inzittenden worden bij een aanrijding optimaal beschermd. ABS en BAS (noodremhulp) zijn standaard.

Afhankelijk van de gekozen opties kan de auto worden voorzien van maximaal vier airbags: twee airbags voor, twee zij-airbags die de inzittenden voorin beschermen bij een aanrijding.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Citroën Jumper Combi