Detail afbeelding

Citroën Jumper

Het moderne design van de Citroën Jumper staat ten dienste van de gebruiksmogelijkheden en het voor een Citroën spreekwoordelijke comfort. De dynamische en robuuste voorzijde kenmerkt zich door de koplampen met led-dagrijverlichting. De cabine is optimaal ingericht. De constructie en ergonomie van de auto vergroten het gebruiksgemak en vergemakkelijken met name het vervoer van goederen dankzij de uitstekende verhouding tussen laadvolume en buitenafmetingen.

De Citroën Jumper is nu ook leverbaar in een 100% Ëlektrische uitvoering

De nieuwe Citroën ë-Jumper 100% ëlectric biedt dezelfde onovertroffen voordelen op het gebied van volume, laadvermogen en rijhulpmiddelen. De Citroën ë-Jumper is verkrijgbaar in verschillende lengtes, hoogtes en op- en ombouw mogelijkheden. Zo kunt u de ideale Citroën ë-Jumper kiezen die het beste bij uw onderneming past voor buiten- en binnen de stad.

Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afmetingen: 4 Lengtes en 3 hoogtes

De door en door robuuste en betrouwbare Citroën Jumper is leverbaar in een groot aantal carrosserievarianten:

  • 4 lengtes (L1, L2, L3, L4)
  • 3 wilebases (3 m, 3,45 m, 4,04m)
  • 3 hoogtes (H1,H2, H3)

In totaal kunt u bij Citroën Jumper kiezen uit 8 carrosserievarianten met bij de gesloten bestelwagen een laadvolume van 8 tot wel 17m3 en bij de Combi plaats voor 5 tot wel 9 inzittenden.

Praktisch ontwerp van de Citroën Jumper

Om het in- en uitladen te vergemakkelijken kunnen de achterdeuren standaard onder een hoek van 96° of 180° worden geopend dankzij stevige en handige inklapbare deurvangers. Optioneel kunnen de deuren dankzij speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend, zodat de deuren tegen de zijkant van de carrosserie kunnen worden gehouden.

De standaard dichte scheidingswand beschermt de bestuurder en passagiers doeltreffend tegen de lading en zorgt voor een optimale geluidsisolatie. Jumper is de benchmark in zijn segment als het gaat om:

● de nuttige breedte tussen de wielkasten (1,42 m)

● de nuttige breedte tussen de wanden (1,87 m)

● het laadvolume van 8 tot 17 m3

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Citroën Jumper