Citroën Jumper

Een op en top praktische ontwerp, op maat gemaakt voor uw bedrijf

De Citroën Jumper is leverbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes. Hij beschikt over een laadvermogen van tot wel 1890 kg (chassis cabine-uitvoering), een laadvolume van tot wel 17 m3 en een GVW van maximaal 4 ton. Met zijn praktische en grote schuifdeuren en achterdeuren wordt in- en uitladen kinderspel. Er zijn twee uitvoeringen, Worker en Driver, die speciaal zijn afgestemd op de wensen van bepaalde beroepsgroepen.

Version Driver

De Citroën Jumper Driver is speciaal ontwikkeld voor professionals die veel kilometers maken of veel bestellingen bezorgen in en om de stad. Voor nog meer gemak en veiligheid beschikt de Jumper met het Pack Safety (onder andre Active Safety Brake, Lane Departure Warning System, verkeersbordherkenning en grootlichtassistent) over een uitgebreide veiligheidsuitrusting.

Ook de comfortvoorzieningen laten niet te wensen over met onder andere het 5 inch touchscreen met navigatiefunctie en USB-aansluiting. Daarnaast is de auto voorzien van mistlampen vóór en een achteruitrijcamera voor gemakkelijk inparkeren.

Worker-uitvoering

De Citroën Jumper Worker is bestemd voor professionals die materiaal en personen naar hun werkterrein vervoeren.

De zwarte spatschermverbreders, de beschermplaat onder de motor en de spatlappen voor en achter beschermen de auto doeltreffend. De Intelligtent Traction Control in combinatie met vierseizoenenbanden en Hill Descent Control zorgt voor een nog betere tractie.

Maatgeven op het gebied van laadmogelijkheden

De Citroën Jumper is qua laadmogelijkheden de maatstaf in zijn segment. De achterdeuren kunnen onder een hoek van 96° of 180° worden geopend dankzij stevige en handige inklapbare deurvangers. Optioneel kunnen de deuren dankzij speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend, zodat de deuren tegen de zijkant van de carrosserie kunnen worden gehouden. De standaard dichte scheidingswand beschermt u doeltreffend tegen de lading en zorgt voor een optimale geluidsisolatie.

De Jumper is de benchmark in zijn segment als het gaat om:

  • De breedte tussen de wielkasten (1,42 m)
  • De breedte tussen de wanden (1,87 m);
  • Het laadvolume: van 8 tot 17 m3.

 

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Citroën Jumper