Detail afbeelding

Citroën Jumpy

Praktisch ontwerp van de Citroën Jumpy

Het efficiënte ontwerp van de Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso en SpaceTourer, is voor deze auto verder versterkt.

Zijn laadvermogen kan afhankelijk van de uitvoering oplopen tot wel 1500 kg, het laadvolume tot 6,6 m3, de nuttige lengte tot 4 m en het aanhangergewicht tot 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Jumpy in 3 carrosserielengtes kan worden aangeboden.

3 verschillende lengtes, dezelfde veelzijdigheid

De Citroën Jumpy is leverbaar in 3 lengtes. Naast de M(4,95 m) en de XL (5,30 m), die het grootste deel van de markt afdekken, is deze bestelwagen ook leverbaar in een unieke, compacte en praktische uitvoering met een lengte van slechts 4,60 m.

Net als de M en XL heeft ook deze XS-uitvoering een laadvermogen van maximaal 1400 kg.

Club-uitvoering

Dit is een perfecte combinatie van functioneel gebruik en comfort. Op deze versie zijn nagenoeg alle opties mogelijk, waardoor deze geheel naar eigen wens is samen te stellen. Deze versie is voorzien van een rijke standaard uitrusting zoals Airconditioning. Alle motorvarianten en laadvolumes zijn te combineren met deze versie.

Driver-uitvoering

Deze is bestemd voor professionals die lange afstanden moeten afleggen of die dag in dag uit koeriersdiensten uitvoeren in de stad. Bij deze uitvoering staat comfort centraal, dankzij stoelen met een verstelbare lendensteun, een voor het segment ongeëvenaard geluidscomfort en rijhulpsystemen als de dodehoekbewaking, Lane Departure Warning System en Driver Attention Alert om de kans op ongevallen nog verder te beperken. daarnaast is de Worker standaard voorzien van Verkeersbordherkenning, grootlichtassistent en mistlampen vóór om het rijden te vergemakkelijken.

Jumpy C-series

De Jumpy c-Series is een speciaal model dat volledig in het teken staat van het Comfort waar Citroën zo bekend om staat. Het Citroën Advanced Comfort principe is bij de Jumpy C-Series op eigentijdse wijze toegepast, door middel van unieke massagestoelen om de bestuurdersstoel en/of passagiersstoel.

De alleskunner is nu te bestellen in 100% Ëlektrische uitvoering

De gehele Jumpy range is uitgebreid met de komst van de nieuwe Citroën é-Jumpy 100% ëlectric.

De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen als daarbuiten:

 • De ë-Jumpy 100% ëlectric heeft een actieradius tot 330km
 • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
 • Een volledige beschikking van de laadruimte
 • Een laadvermogen tot 1.275 kg en aanhanger gewicht tot 1.000 kg
 • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
 • Toegang tot diensten die het dagelijkse elektrische leven vergemakkelijken (oplaadplanner en routeplanning naar laadstations)De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric kan het allemaal. 100% ëlektrisch, geen compromissen: 100% ë-Jumpy
Offerte met inruilauto Offerte zonder auto

Geen inruilauto, wel een offerte?Vul uw gegevens in en wij sturen u zo snel mogelijk een offerte.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Opzoek naar een grotere bestelwagen met meer laadruimte? Bekijk dan de Citroën Jumper. Is de Jumpy te groot? Bekijk dan de kleinere Citroën Berlingo.

Citroën Jumpy bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Jumpy? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen. De nieuwe Citroën Jumpy is vanaf €19.950,- excl. btw bij Motorhuis verkrijgbaar.

Advies op maat

 • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
 • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
 • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
 • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
 • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!