Detail afbeelding

Citroën Jumpy

De nieuwe Citroën Jumpy combineert praktisch gebruiksgemak met optimaal comfort en biedt nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. De cabine is ruim, rijk uitgerust en voorzien van een ergonomische bestuurderspositie. Ook is de Jumpy is voorzien van uitgebreide rijhulpsystemen en krachtige motoren van de nieuwste generatie. De nieuwe Jumpy is leverbaar in drie lengtes en kan zelfs voorzien worden van handsfree bedienbare schuifdeuren.

Praktisch ontwerp en stoere uitstraling

Het nieuwe design van de Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. De vloeiende lijnen geven de nieuwe Jumpy een stoere uitstraling. Het compleet vernieuwde ontwerp past zich aan al uw behoefte aan en is functioneel, praktisch en ergonomisch. De nieuwe Jumpy is gebouwd op een modulair platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de populaire C4 Picasso dat voor de Jumpy is versterkt.

Citroën Jumpy combineert praktisch gebruiksgemak met optimaal comfort Citroën Jumpy

Nu voor €18.000,-

De Jumpy voldoet aan al uw wensen

Waar u de nieuwe Citroën Jumpy ook voor wilt gebruiken, er is altijd een uitvoering van de Jumpy  die aan uw wensen voldoet. De Citroën Jumpy bestelwagen is er in drie lengtes en twee hoogtes met een laadvolume tot 6,1 m3. Naast het laadvolume van 6,1 m3 heeft de Jumpy een laadvermogen tot ruim 1500kg. Ook een vol beladen aanhangwagen is voor de Jumpy geen probleem de nieuwe Jumpy mag een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton trekken.

Opzoek naar een grotere bestelwagen met meer laadruimte? Bekijk dan de Citroën Jumper. Is de Jumpy te groot? Bekijk dan de kleinere Citroën Berlingo of Citroën Nemo.

Citroën Jumpy bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Jumpy? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen. De nieuwe Citroën Jumpy 2017 is vanaf €18.000,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

 

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!