Citroën Jumpy

De bedrijfsauto voor elke professional

Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp biedt de Citroën Jumpy gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid van het hoogste niveau. Met zijn rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie is de Jumpy de ideale compagnon voor de harde werker. De in drie lengtes leverbare Jumpy biedt u:

  • een laadvermogen van tot wel 1400 kg;
  • Een laadvolume van tot wel 6,6 m3;
  • Een nuttige lengte van tot wel 4 m;
  • Een nuttige breedte tussen de wielkasten van 1,25

Twee specifieke uitvoeringen, een Jumpy voor elk bedrijf

Citroën denkt met u mee en biedt de Citroën Jumpy daarom aan in twee uitvoeringen met een specifieke uitrusting: de in de lengtes M en XL leverbare Driver voor professionals die lange afstanden afleggen. Dankzij het nieuwe modulaire platform kan de Citroën Jumpy worden geleverd in twee conventionele uitvoeringen: M (4,95 m) en XL (5,30 m).

Uitvoering

Deze in de lengtes M en XL leverbare Citroën Jumpy is speciaal ontwikkeld voor professionals die veel kilometers maken of veel bestellingen bezorgen in of buiten stedelijke gebieden. Voor een optimaal rijcomfort is deze uitvoering voorzien van het geluidsisolatiepakket. Daarnaast biedt hij een scala aan connectiviteitsmogelijkheden dankzij Citroën Connect Drive, een in het 7 inch touchscreen geïntegreerde functie. Om elke rit zo veilig mogelijk te maken kan de Citroën Jumpy worden voorzien van een groot aantal rijhulpsystemen, waaronder de Top Rear Vision-acheruitrijcamera met 180°-weergave, parkeerhulp voor en achter en dodehoekbewaking.

Oplossingen op maat

Met de Citroën Jumpy willen wij zo goed mogelijk aan uw verwachtingen voldoen. Daarom kan hij worden omgebouwd tot bijvoorbeeld een pechhulpverleningsauto of koelauto of worden aangepast als rolstoel- of invalideauto.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Opzoek naar een grotere bestelwagen met meer laadruimte? Bekijk dan de Citroën Jumper. Is de Jumpy te groot? Bekijk dan de kleinere Citroën Berlingo.

Citroën Jumpy bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Jumpy? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen. De nieuwe Citroën Jumpy is vanaf €26.000,- excl. btw bij Motorhuis verkrijgbaar.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!