Detail afbeelding

Citroën Jumpy

De nieuwe Citroën Jumpy combineert praktisch gebruiksgemak met optimaal comfort en biedt nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. De cabine is ruim, rijk uitgerust en voorzien van een ergonomische bestuurderspositie. Ook is de Jumpy is voorzien van uitgebreide rijhulpsystemen en krachtige motoren van de nieuwste generatie. De nieuwe Jumpy is leverbaar in drie lengtes en kan zelfs voorzien worden van handsfree bedienbare schuifdeuren.

Praktisch ontwerp en stoere uitstraling

Het nieuwe design van de Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto’s en SUV’s. De vloeiende lijnen geven de nieuwe Jumpy een stoere uitstraling. Het compleet vernieuwde ontwerp past zich aan al uw behoefte aan en is functioneel, praktisch en ergonomisch. De nieuwe Jumpy is gebouwd op een modulair platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de populaire C4 Picasso dat voor de Jumpy is versterkt.

De alleskunner is nu te bestellen in 100% Ëlektrische uitvoering

De gehele Jumpy range is uitgebreid met de komst van de nieuwe Citroën é-Jumpy 100% ëlectric.

De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen als daarbuiten:

 • De ë-Jumpy 100% ëlectric heeft een actieradius tot 330km
 • 80% van de accu opladen in maar 30 minuten
 • Een volledige beschikking van de laadruimte
 • Een laadvermogen tot 1.275 kg en aanhanger gewicht tot 1.000 kg
 • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
 • Toegang tot diensten die het dagelijkse elektrische leven vergemakkelijken (oplaadplanner en routeplanning naar laadstations)De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric kan het allemaal. 100% ëlektrisch, geen compromissen: 100% ë-Jumpy

Citroën Jumpy combineert praktisch gebruiksgemak met optimaal comfort Citroën Jumpy

Nu voor €19.200,-

Praktisch ontwerp van de Citroën Jumpy

Het efficiënte ontwerp van de Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso en SpaceTourer, is voor deze auto verder versterkt.

Zijn laadvermogen kan afhankelijk van de uitvoering oplopen tot wel 1500 kg, het laadvolume tot 6,6 m3, de nuttige lengte tot 4 m en het aanhangergewicht tot 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Jumpy in 3 carrosserielengtes kan worden aangeboden.

Opzoek naar een grotere bestelwagen met meer laadruimte? Bekijk dan de Citroën Jumper. Is de Jumpy te groot? Bekijk dan de kleinere Citroën Berlingo.

Citroën Jumpy bij Motorhuis

Ziet u uzelf of uw medewerkers al rijden in de compleet nieuwe Jumpy? Bij Motorhuis bent u van harte welkom om deze bedrijfswagen in het echt te bewonderen en indien gewenst een vrijblijvende proefrit te maken. Uiteraard kunt u online ook meer informatie of een offerte aanvragen. De nieuwe Citroën Jumpy 2017 is vanaf €18.000,- bij Motorhuis verkrijgbaar.

 

Advies op maat

 • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
 • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
 • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
 • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
 • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!