Detail afbeelding

Citroën Nemo

De Citroën Nemo is de ideale bedrijfswagen voor ondernemers die veel in de stad rijden. Hij is compact, praktisch en eigentijds. Comfortabel én zuinig. Mooi vormgegeven én intelligent. De Nemo van Citroën is niet voor niets in 2009 uitgeroepen tot International Van of the Year.

Comfortable en luxe

Met een eigentijds ontwerp en comfortabel interieur biedt deze slimme bedrijfsauto de luxe van een personenwagen. Gecombineerd met de lage bedrijfskosten, zijn zuinige motoren én de lage emissiewaarden, beschik je over een zeer aantrekkelijke en voordelige bedrijfsauto in de stad.

Ideale bedrijfswagen voor in de stad. Praktisch, eigentijds en zuinig Citroën Nemo

Nu voor € 12.500,-

Verrassend ruime Citroën Nemo

Dankzij zijn lengte van 3,86 meter en een draaicirkel van slechts 9,95 meter is hij uitstekend toegerust voor het drukke stadsverkeer. Verrassend is het ruime interieur. Door optimaal gebruik van de binnenruimte beschikt de Citroën Nemo over 2,5m3 laadruimte en een laadvermogen van 635 (dieselauto) tot 685 kg (benzineversie).

De Citroën Nemo 2017 is vanaf € 12.500,-  bij Motorhuis verkrijgbaar.

Advies op maat

  • Bij ons vindt u alles onder één dak. Zo kunnen wij u en uw medewerkers optimaal voorzien in alle mobiliteitsbehoeften; van levering van nieuwe auto’s, onderhoud en schadeherstel tot en met verhuur en leasing.
  • Wij geven deskundig advies en denken met u mee over zaken als wagenparkbeleid & autoregelingen, kostenbesparingen & efficiëntieverbeteringen en het voeren van een verantwoord duurzaamheidsbeleid.
  • Elk bedrijf heeft zijn eigen autobeleid. Daarom maken wij afspraken op maat voor uw bedrijf, met 1 centraal aanspreekpunt.
  • Ook houden wij u graag up to date met actuele informatie over bijv. nieuwe modellen, acties en fiscaliteiten.
  • Mogelijkheid tot het ‘Turnkey’ afleveren van voertuigen, afgestemd op uw specifieke wensen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere inrichting, betimmering en bestickering.

Het zakelijke contact persoonlijk houden, daar staan wij voor. Daarom maken wij graag een afspraak met u!

Downloads Citroën Nemo