Citroën Ë-C3

Elektrisch rijden hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst de nieuwe Citroën ë-C3. De ë-C3 is compact, betaalbaar en doet geen enkel compromis op het gebied van design, comfort en uitrusting! Nu beschikbaar voor pre-order vanaf € 24.290 of € 359 per maand.

100% elektrisch, 100% europees

De ë-C-s is de eerste stadsauto die beschikt over Citroën Advanced Comfort veersysteem voor een soepele en trillingsvrije rijervaring. Bovendien zorgde de Advanced Comfort Seats voor ongeëvenaard zitcomfort terwijl u in stilte geniet van de voordelen van elektrisch rijden.

De eenvoud van elektrisch

De nieuwe ë-C3 is de perfecte auto voor uw dagelijkse ritten, gebouwd op een slim en efficiënt Europees platform. Het batterijpakket met een vermogen van 44 kWh biedt een actieradius tot 320 kilometer en is dankzij de snellaafunctie binnen 26 minuten 80% opgeladen. Met de MyCitroën-app profiteert u bovendien van diverse connected services, zoals inzicht in de resterende actieradius, het verbruik van een slimme routeplanner die onderweg rekening houdt met laadstops op weg naar uw bestemming.

Rijk uitgerust

Aan boord van de ë-C3 is het 10.25-inch display het hart van uw infotainment. Het systeem biedt ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto en is eenvoudig te bedienen met de bedieningselementen op het stuur.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen

Een langere actieradius voor meer vrijheid

De elektromotor met een vermogen van 83 kWh/113pk heeft niet alleen voldoende vermogen en koppel voor uw dagelijkse woon-werkverkeer, maar ook voor lange ritten. Het 44 kWh-batterijpakket biedt een maximale actieradius tot 324 km (WLTP).

Eenvoudig laden

De Ë-C3 ondersteunt DC-snelladen met een maximaal vermogen tot 100 kW. Hiermee laadt u het batterijpakket van 20% naar 80% binnen 26 minuten. Profiteer ook van eenvoudige toegang tot meer dan 540.000 laadstations verspreid over heel Europa.

Ongestoord reizen met e-Routes

de Citroën e-Routes app is uw ideale reisgenoot. Hij biedt niet alleen de meest efficiënte routeplanner, maar houdt ook de resterende acculading in de gaten en voegt, indien nodig, extra laadstops toe op weg naar uw bestemming.

Private lease

De nieuwe Citroën Ë-C3 private least u al vanaf € 359,- per maand (72 maanden/5.000 km per jaar).

Offerte of proefrit?

Wilt u de Opel Ë-C3 zelf ervaren? Kom dan langs vanaf eind mei bij één van onze Citroën showrooms voor een proefrit of vraag online een offerte en / of proefrit aan. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

 

 

Downloads Nieuwe Ë-C3