Citroën Ë-C3

Elektrisch rijden hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst de nieuwe Citroën ë-C3. De ë-C3 is compact, betaalbaar en doet geen enkel compromis op het gebied van design, comfort en uitrusting! Nu beschikbaar voor pre-order vanaf € 24.290 of € 359 per maand.

100% elektrisch, 100% europees

De ë-C-s is de eerste stadsauto die beschikt over Citroën Advanced Comfort veersysteem voor een soepele en trillingsvrije rijervaring. Bovendien zorgde de Advanced Comfort Seats voor ongeëvenaard zitcomfort terwijl u in stilte geniet van de voordelen van elektrisch rijden.

De eenvoud van elektrisch

De nieuwe ë-C3 is de perfecte auto voor uw dagelijkse ritten, gebouwd op een slim en efficiënt Europees platform. Het batterijpakket met een vermogen van 44 kWh biedt een actieradius tot 320 kilometer en is dankzij de snellaafunctie binnen 26 minuten 80% opgeladen. Met de MyCitroën-app profiteert u bovendien van diverse connected services, zoals inzicht in de resterende actieradius, het verbruik van een slimme routeplanner die onderweg rekening houdt met laadstops op weg naar uw bestemming.

Rijk uitgerust

Aan boord van de ë-C3 is het 10.25-inch display het hart van uw infotainment. Het systeem biedt ondersteuning voor Apple CarPlay en Android Auto en is eenvoudig te bedienen met de bedieningselementen op het stuur.

Detail afbeelding

Inruilofferte aanvragen