Citroën Jumpy Combi

Ontdek Citroën Jumpy Combi

De Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. In elke lengte – van de compacte XS tot de XL – biedt hij plaats aan 9 personen met hun bagage. Net als de bedrijfswagenuitvoering draagt deze voor personenvervoer bestemde uitvoering van de Citroën Jumpy alle designkenmerken van een Citroën. Het logo van het merk komt natuurlijk terug in de grille waarvan de vorm doorloopt tot in de koplampen.

De voorzijde valt verder op door de brede, stevige voorbumper. Deze is voorzien van contrasterende zwarte luchtinlaatroosters die het robuuste design van de Jumpy Combi accentueren.


De afmetingen van de Citroën Jumpy Combi

Citroën Jumpy Combi is leverbaar in twee lengtes (M: 4,95 m en XL: 5,30 m) met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden. De beste minibus is tenslotte een korte minibus.

Hebt u uw handen vol? geen probleem! U kunt de schuifdeuren openen door een beweging met de voet te maken onder de hoek van de achterbumper. Bijzonder handig als u een kinderzitje of zitverhoger wilt plaatsen.

HEAD-UP DISLPAY

Het head-up display projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld. U kunt dus uw aandacht volledig op de weg gericht houden.

CITROËN CONNECT NAV MET CONNECTED SERVICES

Dit model is uit te rusten met het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem, voorzien van een 7 inch touchscreen, spraakherkenning, 3D kaartweergave en de nuttige Connected Services als:
– Realtime verkeersinformatie
– Tankstations
– Parkeren
– Weer
– Lokaal zoeken

Daarnaast kunt u het Connect Nav-systeem optioneel laten uitrusten met de service Gevarenzones voor €99,- per jaar of €199,- voor drie jaar.

De Jumpy Combi is nu ook te bestellen in de 100% elektrische uitvoering

De Jumpy Combi range is uitgebreid met de komst van de nieuwe Citroën é-Jumpy Combi – 100% ëlectric.

  • De ë-Jumpy Combi – 100% ëlectric heeft een actieradius tot wel 330 km (WLTP-cyclus)
  • Aan een openbaar laadpunt 80% van de accu opladen in maar 30 minuten bij een 50kWh versie. Bij een 75kWh versie duurt het opladen tot 80% 45 minuten
  • Verkrijgbaar in 3 lengtevarianten: XS, M en XL
  • Soepel en comfortabel rijden in de ë-comfort modus
  • Toegang tot services die het dagelijkse gebruik van een elektrische auto vergemakkelijken (op afstand programmeren van het laden, routeplanning, enz.)

Ontdek Citroën Jumpy Combi Citroën Jumpy Combi

Nu voor €47.966,-

Downloads Citroën Jumpy Combi