Detail afbeelding

Citroën C4 Cactus

Nu in de showroom, de nieuwe Citroën C4 Cactus

De vernieuwde Citroën C4 Cactus staat nu bij Motorhuis in de showroom. Kom nu langs en ervaar de unieke rij-eigenschappen van de vernieuwde C4 Cactus. De vernieuwde Citroën C4 Cactus is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions. Hiernaast is de nieuwe Citroën voorzien van Advanced Comfort Seats. Ervaar deze fantastische rijcomfort zelf! Een afspraak voor een proefrit met de Citroën C4 cactus is zo gemaakt. Maak hier een proefrit afspraak en ervaar het zelf!

Een compacte auto met een modern en gedurfd design

De nieuwe Citroën C4 Cactus weet u onmiddellijk te veroveren. Dit doet hij met zijn nieuwe lichtsignatuur aan de voorzijde. De spits toelopende hightech led-dagrijverlichting, de smalle in de bumper geplaatste koplampen met glanzend zwarte elementen en de gekleurde accenten rondom de mistlampen geven het design een gedurfd en uniek karakter. De verchroomde chevrons strekken zich voortaan uit tot aan de dagrij verlichtingsunits. De luchtinlaten aan de flanken en de vergrote en met chroom omrande grille versterken de dynamiek van de voorzijde. Aan de achterzijde wordt het hatchback-karakter op stijlvolle wijze geaccentueerd. Dit is goed te zien bij de led-achterlichten die met 3D-effect die doorlopen in de achterklep.

Een puur en verzorgd interieur

De hoogwaardige materialen en design van de C4 Cactus is geïnspireerd op de reiswereld. Het verzorgde interieur van de Citroën C4 Cactus nodigt uit om eropuit te trekken. Dit is goed te zien bij de riemen op de Top Box en de portier panelen. Op het pure en horizontaal gestrekte dashboard zijn alle bedieningsfuncties samengebracht op het 7-inch touchscreen. Dankzij de ergonomische vorm hebt u voorin alle ruimte. De hoog opgetrokken middenconsole wordt verfraaid door glanzend zwarte en verchroomde sierelementen. Voor een ultiem comfort en een uniek visueel aspect zijn de Advanced Comfort Seats voorzien van speciale gecapitonneerde bekleding.

Test Citroën C4 Cactus

Test nu de Citroën C4 Cactus bij Motorhuis met een een proefrit

Privé lease v.a. €400,- p/m Citroën C4 Cactus

Nu voor €25.140,-