Citroën Zakelijk: Profiteer van 2 jr. 0% Financial Lease

Profiteer ook bij Motorhuis, uw Citroën bedrijfswagendealer, 2 jaar lang 0% Financial Lease! Vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is het vaak interessanter dan koop, dus kom snel langs en profiteer!

Informatie aanvragen Offerte aanvragen


Aanbieding op Citroën Bedrijfswagens; Profiteer van 2 jaar lang 0% Financial LeaseVooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment is Citroën Financial Lease vaak interessanter dan koop. Bij Financial Lease ligt de nadruk op financiering, maar de auto blijft op uw balans staan.

Maandlasten op uw bedrijfssituatie

Bovendien worden de maandlasten op uw bedrijfssituatie toegespitst omdat u zelf de looptijd kiest (12, 24, 36, 48 of 60 maanden) die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past. U kunt ook een slottermijn aan Financial Lease toevoegen, uw maandlasten blijven dan extra laag omdat u niet het volledige kredietbedrag hoeft af te lossen. En met Citroën Financial Lease op bedrijfsauto’s profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek.

Geen belasting betalen!

Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een deel van) het aanschafbedrag. Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen.

Op de Citroën Nemo (en de andere bedrijfswagens van Citroën) bij Motorhuis profiteert u van nu 0% Financial Lease. Dit actietarief is geldig bij een looptijd van 12 en 24 maanden. Bij 36 maanden geldt een rente van 1,9%. Voor de looptijden van 48 en 60 maanden geldt een rentetarief van 3,9%.

Profiteren van deze Citroën aanbieding?

Wilt u ook profiteren van deze Citroën aanbieding bij Motorhuis? Kom dan eens langs bij onze Citroën showrooms. Uiteraard kunt u ook online meer informatie of een offerte aanvragen. U bent bij Motorhuis méér dan welkom.

Bewaren


Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuwe Berlingo van Jumpy en Jumper luiden nieuw tijdperk in

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen