Tijdelijk 0% financiering op de bedrijfswagens van Citroën

Tijdelijk 0% financiering op de bedrijfswagens van Citroën

De Citroën Business Days zijn begonnen! Citroën denkt mee met ondernemers, in goede en in uitdagende tijden. Daarom bieden wij extra veel zekerheid en denken net als u in oplossingen en de wil om juist nu te investeren! Geniet van 15 juni t/m 31 juli van extra veel voordeel op Citroën bedrijfswagens. Voor elke ondernemer is er een passende aanbieding.

Zo profiteert u nu van een rentetarief van 0% voor 5 jaar bij financiering van een Citroën bedrijfswagen. Kiest u liever voor een nieuwe 100% ëlektrische ë-Jumpy of ë-Jumper? Dan kunt u tot € 5.000 subsidie aanvragen voor de aanschaf van een elektrische bedrijfswagen. Rijdt u binnenkort extra voordelig in een nieuwe Citroën bedrijfswagen?

TOT € 5.000 SUBSIDIE OP ËLEKTRISCH RIJDEN

Ondernemers kunnen subsidie aanvragen voor de overstap op een duurzame bedrijfswagen.
Vanaf 2025 zullen minimaal 30 steden een zero-emissiezone hebben ingesteld zodat er volledig schoon bevoorraad kan worden. Bereidt u zich daarom nu voor op deze zones en maak op tijd gebruik van de subsidie. Naast de landelijke subsidie zijn er ook regionale voordelen vanuit de gemeenten en provincies. Informeer bij een accountmanager van Motorhuis naar de mogelijkheden.

Afspraak zakelijke markt

Terug naar overzicht

Nieuws

NIEUW CITROËN C5 X

Lees verder

Onze acties

Citroën C1 VTi 72 S&S FEEL nu met € 1.750,- korting

  • Van: €16.445,00
  • Uw korting € 1.750,-
  • Voor: Voor €14.695,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen