Citroën C1 zwaat uit: C3 YOU!

Citroën C1 zwaat uit: C3 YOU!

De Citroën C1 gaat met pensioen. Het laatste exemplaar rolt van de band in de Tsjechische fabriek in Kolin. Het compacte model speelde een grote rol in het A-segment, maar maakt vanwege veranderingen in de markt plaats voor andere modellen. Gelukkig is er nu al en betaalbaar alternatief beschikbaar. Voor wie zoekt naar ruimte en veelzijdigheid, maar ook waarde hecht aan wendbaarheid en veel waar voor zijn geld is de Citroën C3 You! een aantrekkelijk alternatief.

Citroën C3 YOU!

Het wegvallen van de Citroën C1 opent de weg voor de Citroen C3 You! als aantrekkelijk alternatief. De Citroën C3 You! kenmerkt zich door een onderscheidend uiterlijk en is uitgerust met veel luxe opties en moderne connectiviteit. Deze versie is gebaseerd op het uitrustingsniveau Live en biedt alles wat van een compacte auto wordt verwacht: individualiteit, gebruiksgemak, ontspanning, wendbaarheid en comfort: zowel voor korte stadsritten als lange reizen.

Tot de standaarduitrusting behoren zaken als airco, een DAB+audiosysteem, Bluetooth, stoelverwarming voorin, verwarmbare en elektrisch inklapbare buitenspiegels, mistlampen, cruise control en Lane Departure Warning. Het exterieur valt op door de toevoeging van standaard White exterieuraccenten (sierlijsten, mistlampen en buitenspiegelkappen) en een specifieke You! C-stijl-sticker. De Citroën C3 You! combineert het praktische met het aantrekkelijke en vormt daarmee een sterk aanbod voor de prijsbewuste klant.

€ 2.300 voordeel

Dankzij de rijke uitrusting en de scherpe vanafprijs biedt de Citroën C3 You! een klantvoordeel van maar liefst € 2.300 ten opzichte van het uitrustingsniveau Live. De consumentenprijs bedraagt € 17.990 in combinatie met de PureTech 83 S&aS benzinemotor met handgeschakelde versnellingsbak. Via Citroën Private lease is de C3 You! al te rijden vanaf € 310,- per maand (o.b.v. 60 maanden, 10.000 km/jaar en twaalf schadevrije jaren).


Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuwe Berlingo van Jumpy en Jumper luiden nieuw tijdperk in

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen