CITROËN Ë-DAYS

CITROËN Ë-DAYS

De ë-days zijn begonnen! Profiteer de hele maand mei van extra scherpe aanbiedingen op de ëlektrische en hybrid modellen van Citroën. Zo kunt u met Private lease een ëlektrische of hyride Citroën rijden voor hetzelfde maandbedrag als dat van de benzineversies!

U rijdt een C5 Aircross SUV of C5 Aircross SUV Hybrid voor een scherpe € 499 p.m. Ook voor de C4 of de é-C4 betaalt u hetzelfde maandbedrag van € 379 p.m. Aan u de keuze; benzine of 100% ëlectric. Schaft u liever een ëlektrische Citroën aan? Als u wilt overstappen op een van de ëlektrische of hybrid modellen, dan kunt u genieten van een ëlectric premie tot wel € 2.000.

Contact opnemen Offerte aanvragen

NIEUWE CITROËN Ë-C4 -100% ËLECTIC

Nu tijdelijk v.a. € 379 p.m.

De nieuwe Citroën C4 – 100% ëlectric is voorzien van de vering met Progressive Hydraulic Cushions®. Een garantie voor ongeëvenaard comfort, een ‘vliegend tapijt’-effect, een dynamisch rijkarakter en volop rijplezier met een actieradius tot 350 km.

Comfortabel en zorgeloos een Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease.

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

v.a. € 499 incl. BTW

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

Comfortabel en zorgeloos een nieuwe Citroën C5 Aircross Hybrid rijden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Lease.

CITROËN Ë-SPACETOURER

v.a. € 919 p.m.

Comfortabel en zorgeloos rijden in een ruime dynamische Citroën C4 é-SpaceTourer, alles gericht op maximaal comfort van zijn inzittenden voor een vast bedrag per maand met Citroën Private Leasse

LIEVER KOPEN?
ËLECTRIC PREMIE TOT € 2.000 INCL BTW

Voor de particuliere klant is de aankoop van een nieuwe comfortabele Citroën ë-C4C5 Aircross SUV Hybridë-Jumpy Combi of ë-SpaceTourer extra aantrekkelijk! U ontvangt nu een ëlectric premie oplopend tot € 2.000 incl. BTW.


Terug naar overzicht

Nieuws

Overname Motorhuis Rotterdam

Lees verder

Onze acties

Citroën C1 VTi 72 S&S FEEL nu met € 2.250,- korting

  • Van: €15.645,00
  • Uw korting € 2.250,-
  • Voor: Voor €13.395,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen