Citroën onthult de nieuwe elektrische Citroën Ë-C4 X

Citroën onthult de nieuwe elektrische Citroën Ë-C4 X

Citroën onthult de volledig nieuwe C4 X en volledig elektrische ë-C4 X. Met een uniek en elegant design bieden ze de klant een aantrekkelijk alternatief voor conventionele hatchback- en SUV-modellen in het middenklassesegment.

Net als de stijlvolle nieuwe Citroën C5 X dagen de nieuwe ë-C4 X en C4 X met hun design de traditionele opvattingen over autodesign uit. Ze bieden iets unieks: een kruising tussen het elegante silhouet van een fastback, de moderne uitstraling van een SUV en de tijdloze verfijning en ruimtelijkheid van een vierdeurs. De nieuwe ë-C4 X en C4 X profiteren ook van de nieuwe generatie infotainment, MyCitroën Drive Plus. Het biedt de klant een uitgebreid pakket aan connectiviteit en verbonden diensten.

Citroën neemt bovendien een gedurfde stap: in veel Europese landen met een toonaangevende markt voor geëlektrificeerde auto’s, zoals Nederland, brengt Citroën alleen de volledig elektrische ë-C4 X op de markt. Met zijn 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en WLTP-actieradius tot aan 360 km en een bagageruimte van maarliefst 510 liter is de ë-C4 ideaal voor verreweg de meeste ritten.

Voor andere markten zijn er ook schone en efficiënte verbrandingsmotoren, in de vorm van de vertrouwde PureTech turbobenzinemotoren m et directe inspuiting en de BlueHDi dieselmotoren.

De nieuwe ë-C4 X en C4 X worden uitsluitend in Europa geproduceerd. De marktintroductie start in het jaar 2022.


Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuwe Berlingo van Jumpy en Jumper luiden nieuw tijdperk in

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen