Citroën onthult de nieuwe elektrische Citroën Ë-C4 X

Citroën onthult de nieuwe elektrische Citroën Ë-C4 X

Citroën onthult de volledig nieuwe C4 X en volledig elektrische ë-C4 X. Met een uniek en elegant design bieden ze de klant een aantrekkelijk alternatief voor conventionele hatchback- en SUV-modellen in het middenklassesegment.

Net als de stijlvolle nieuwe Citroën C5 X dagen de nieuwe ë-C4 X en C4 X met hun design de traditionele opvattingen over autodesign uit. Ze bieden iets unieks: een kruising tussen het elegante silhouet van een fastback, de moderne uitstraling van een SUV en de tijdloze verfijning en ruimtelijkheid van een vierdeurs. De nieuwe ë-C4 X en C4 X profiteren ook van de nieuwe generatie infotainment, MyCitroën Drive Plus. Het biedt de klant een uitgebreid pakket aan connectiviteit en verbonden diensten.

Citroën neemt bovendien een gedurfde stap: in veel Europese landen met een toonaangevende markt voor geëlektrificeerde auto’s, zoals Nederland, brengt Citroën alleen de volledig elektrische ë-C4 X op de markt. Met zijn 100 kW (136 pk) sterke elektromotor en WLTP-actieradius tot aan 360 km en een bagageruimte van maarliefst 510 liter is de ë-C4 ideaal voor verreweg de meeste ritten.

Voor andere markten zijn er ook schone en efficiënte verbrandingsmotoren, in de vorm van de vertrouwde PureTech turbobenzinemotoren m et directe inspuiting en de BlueHDi dieselmotoren.

De nieuwe ë-C4 X en C4 X worden uitsluitend in Europa geproduceerd. De marktintroductie start in het jaar 2022.


Terug naar overzicht

Nieuws

5 jaar garantie, 5 jaar financieren tegen 5% rente

Lees verder

Onze acties

C3 Aircross PureTech Feel nu met € 2.931,- korting

  • Van: €32.929,00
  • Uw korting € 2.93100
  • Voor: Voor €29.998,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen