Citroën Veiligheidsdag 10 november 2018

Citroën Veiligheidsdag 10 november 2018

Ook dit jaar organiseert Motorhuis weer een Citroën Veiligheidsdag en wel op 10 november aanstaande. Iedereen is tussen 08.00 en 15.00 uur van harte welkom om zijn Citroën gratis te laten controleren op 19 punten. De monteur noteert de resultaten van de check op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat en bovendien krijgt u een Citroën tas Cadeau. Wilt u meer informatie over de 19 controlepunten van de Citroën Wintercheck? Download de checklist hier.

 

STARTGARANTIEBEWIJS

Na de inspectieontvangt u een Citroën Startgarantiebewijs. Dit bewijs geeft tot 1 maart 2019 recht op kosteloos starthulp aan uw huisadres* tijdens de openingstijden van de werkplaats. Eventuele gebruikte materialen en onderdelen worden in rekening gebracht.

Voor bedrijfsauto’s geldt het vermelde bedrijfsadres.*

 

WINTERBANDEN-KITS

Banden zijn overal te koop in alle maten en prijsklassen en het aantal merken is enorm. Wij adviseren u graag op basis van uw specifieke auto en uw specifieke wensen.Rijdt u veel of weinig, wat is uw budget en wat is uw rijstijl? Met de technische kennis van een dealer kiest u voor veiligheid en zekerheid.

Winterbanden bieden meer veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een winterbanden-kit is een originele Citroën velg, kwaliteit verzekerd, met hierop een gebalanceerde winterband. Dankzij de complete wielen hoeft u geen zomer- naar winterbanden wissel meer te doen vanaf de permanente velg. Een band gaat er in stevigheid niet op vooruit naar mate hij vaker gedemonteerd en gemonteerd wordt. Dit waarborgt de kwaliteit van uw banden.

Voor informatie over de prijzen van de winterbanden-kits, klikt u hier.

 

20% KORTING OP WINTERSE ACCESSOIRES EN ONDERDELEN

Naast het winterklaar maken van uw Citroën kunt u tegelijkertijd profiteren van zeer aantrekkelijk geprijsde winterse accessoires en onderdelen. U ontvangt 20% korting op skidragers, dakkoffers, sneeuwkettingen, rubbermatten, ruiterwisserbladen en/of accu’s. Meer informatie over de prijzen van winterse accessoires vindt u hier.


Terug naar overzicht

Nieuws

Citroën Business Days van 20 t/m 22 juni

Lees verder

Onze acties

Citroën C1 Feel met € 2.750,- korting

  • Van: €14.632,00
  • Uw korting € 2.750,00
  • Voor: Voorraad model €11.882,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen