Economy Service

Economy service speciaal voor Citroën’s vanaf 5 jaar

Is uw Citroën 5 jaar of ouder dan hebben wij goed nieuws voor u! Voor Citroën’s van 5 jaar en ouder hebben we nu Economy service. Dit is betaalbaar onderhoud, gewoon uitgevoerd door de Citroën dealer maar dan tegen een zeer vriendelijke prijs. Er is al een economy onderhoudsbeurt vanaf 149,- inclusief BTW.

Kies ook voor deze unieke service

Voor onderhoud en reparatie van uw Citroën bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Onze goed opgeleide monteurs kennen alle ins en outs van iedere Citroën. Zij werken met de beste gereedschappen en beschikken over de meest recente informatie uit het Citroën netwerk. Speciaal voor Citroën’s vanaf 5 jaar kunnen wij nu een betaalbaar alternatief aanbieden in de vorm van Economy Service. Op basis van gebruik en kilometrage kunt u kiezen voor Economy Service of origineel onderhoud. Bij Economy Service maken wij gebruik van onderdelen die gemiddeld 25% voordeliger zijn dan de originele onderdelen van Citroën. Deze onderdelen zijn door Citroën geselecteerd en goedgekeurd door de ingenieurs van Citroën en vormen dus een 100% betrouwbare keuze. Kiest u voor de Economy Service dan krijg u maar liefst 12 maanden garantie, op zowel de onderdelen als het arbeidsloon.

Maak nu snel een afspraak bij één van onze Citroën vestigingen.

Naast een onderhoudsbeurt kan het nodig zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Dit zal de Service Adviseur uiteraard eerst met u bespreken. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn van alle werkzaamheden voor uw auto? Vraag dan een offerte aan. Wij zullen dan voor u de beste inschatting van alle kosten maken.

Alle vestigingen Werkplaatsafspraak

 

 

 


Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuwe Berlingo van Jumpy en Jumper luiden nieuw tijdperk in

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen