Nieuw CITROËN C5 X

Nieuw CITROËN C5 X

Elegantie van een Sedan, dynamiek van een Stationwagon en de robuustheid van een SUV

Te bestellen vanaf de tweede helft van 2021

De Nieuwe Citroën C5 X weet de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV. Bij deze auto wordt COMFORT met hoofdletters geschreven dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma en het ruime interieur in lounge-stijl. Uiteraard wordt de C5 X voorzien van de Citroën Advanced Comfort-vering die voor het befaamde vliegende-tapijteffect zorgt.

Hij beschikt over de modernste technologieën die het autorijden vergemakkelijken, zoals het Extended Head-up Display, semi-autonoom rijden en een nieuwe communicatie-interface van het 12 inch touchscreen met een natuurlijk werkende spraakherkenning.

Het Ë-comfort van de Plug-in Hybride
De Nieuwe Citroën C5 x is ook leverbaar las Plug-in Hybrid met een vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van meer dan 50 km meer dan voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. De auto kan bovendien tot een snelheid van 135 km/h volledig elektrisch rijden.

Door de auto thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op te laden is het dus mogelijk om de gehele week de dagelijkse ritten af te leggen zonder de verbrandingsmotor te gebruiken.

De Citroën C5 X Plug-in Hybrid gaat dankzij de actieve Citroën Advanced  Comfort®-vering qua controle en comfort nog een stapje verder. Met deze auto profiteert u van alle voordelen van het ë-comfort: een stil en trillingsvrij interieur, een soepel rijgedrag en optimaal gebruiksgemak.


Terug naar overzicht

Nieuws

Overname Motorhuis Rotterdam

Lees verder

Onze acties

Citroën C1 VTi 72 S&S FEEL nu met € 2.250,- korting

  • Van: €15.645,00
  • Uw korting € 2.250,-
  • Voor: Voor €13.395,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen