NU IN DE SHOWROOM: DE NIEUWE CITROËN C4 CACTUS

NU IN DE SHOWROOM: DE NIEUWE CITROËN C4 CACTUS

De nieuwe Citroën C4 Cactus is nu te bewonderen in de showrooms van Motorhuis. Kom en ontdek de vernieuwde C4 Cactus die met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanbieding is in zijn segment. De nieuwe C4 Cactus onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.

Blijf op de hoogte

Uitgerust met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en Advanced Comfort Seats, is de Nieuwe C4 Cactus een uiterst comfortabele hatchback die de markt vanaf het eerste kwartaal van 2018 flink zal opschudden.

BEKIJK HIER DE NIEUWE CITROEN C4

EXTERIEURDESIGN

De originele Nieuwe Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure vorm met typische Citroën-stijlkenmerken die de vloeiende lijnen accentueren: de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede led 3D-achterlichten.

De Nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs* met geraffineerde kleuraccenten.

*Afhankelijk van de uitvoering

 

 

 

 

Aan de achterzijde wordt het hatchback-karakter benadrukt door de gladde en puur vormgegeven achterklep en de nieuwe geraffineerde LED 3D-achterlichten die de auto breder doen ogen en een moderner karakter geven.

 

 

 

 

De nieuwe voorzijde oogt breder door de in de flanken doorlopende nieuwe led-dagrijverlichting, smallere koplampen die worden geaccentueerd door glanzend zwartesierlijsten en een in carrosseriekleur uitgevoerde bumper die is voorzien van luchtinlaten aan de flanken die de dynamiek versterken.

 

 

 

 

TECHNOLOGIEËN

VOOR ZORGELOOS AUTORIJDEN

De Nieuwe Citroën C4 Cactus staat met 12 rijhulpsystemen garant voor zorgeloos en veilig autorijden. U wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd als u indommelt of eenvoudigweg even niet oplet, zodat een ongeval kan worden voorkomen.
De passagiers beschikken over 3 connectiviteits-technologieën waarmee ze van de auto het verlengstuk van hun digitale wereld kunnen maken. Met Citroën Connect Nav, Mirror Screen met Android Auto, Apple Car Play™ of MirrorLink® en Citroën Connect Box bent u altijd verbonden met de buitenwereld en profiteert u onderweg van vele praktische functies die garant staan voor ontspannen rijden.

MOTOREN

Efficiëntie en rijplezier

De Nieuwe Citroën C4 Cactus biedt volop dynamiek en rijplezier dankzij het lichte en efficiënte platform en de motoren van de nieuwste generatie. De tot Engine of the Year verkozen PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren voldoen aan de Euro 6-normen die zijn bedoeld om de NOx-uitstoot te verminderen.

De automatische transmissie EAT6, die wordt geleverd in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, staat garant voor snel en soepel schakelen en een ongekend gebruikscomfort. De Nieuwe Citroën C4 Cactus is ook leverbaar met de PureTech 130 S&S-motor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak.


Terug naar overzicht

Nieuws

Electric Days

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen