Nieuwe Citroën Ë-Berlingo, 100% Elektrisch

Nieuwe Citroën Ë-Berlingo, 100% Elektrisch

De Citroën ë-Berlingo biedt voldoende rijbereik, zónder concessies te doen aan de praktische aspecten van de Berlingo. Op die manier kunt u optimaal genieten van al hun activiteiten, hoe divers deze ook zijn. De ë-Berlingo garandeert een soepele en stille rit en geeft de voldoening van het behoud van de luchtkwaliteit en een beheerst autobudget.

Deze gezinsauto heeft een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De Nieuwe Citroën ë-Berlingo is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Subsidie elektrisch auto in 2022

Nu de benzineprijzen alsmaar stijgen en richting de 2,15 euro kruipen, bespaart u met elektriciteit bij gelijk gebruik al snel meer dan 100 euro per maand. Maar er is meer besparingsnieuws! Vanaf januari geeft de overheid u een subsidie van 3350 euro als u een elektrische auto aanschaft of via private lease. De subsidiepot heeft een limiet onder het motto, wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Lees verder

Terug naar overzicht

Nieuws

Nieuwe Berlingo van Jumpy en Jumper luiden nieuw tijdperk in

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen