Overname Motorhuis Rotterdam

Overname Motorhuis Rotterdam

Motorhuis heeft per 1 juni 2021 haar dealeractiviteiten in de regio Rotterdam overgedragen. Lees onderstaand het persbericht van 12 mei 2021.

Leiden, 12 mei 2021

Motorhuis en Autobedrijf Noteboom akkoord over overname Rotterdamse Citroën-DS dealer

Vestiging aan de Metaalstraat blijft vertrouwde adres

Motorhuis – onderdeel van Spuigroep – heeft met Autobedrijf Noteboom een principeakkoord bereikt wat betreft de overname van de Citroën-DS dealervestiging aan de Metaalstraat in Rotterdam-Noord.

Met de overname per 1 juni 2021 draagt Motorhuis in overleg met importeur Stellantis afstand van haar dealeractiviteiten in de regio Rotterdam. Met Autobedrijf Noteboom, onderdeel van AutoBinck Group, heeft Motorhuis een partij gevonden met Rotterdamse verbondenheid, die de continuïteit van de vestiging met de medewerkers en de kwalitatieve dienstverlening aan haar klanten kan waarborgen.

“Passend in de netwerkstrategie van ons bedrijf, doen wij deze goed presterende vestiging over aan Autobedrijf Noteboom. Wij bedanken onze medewerkers voor hun uitstekende prestatie en excellente dienstverlening aan onze Rotterdamse klanten en dragen hun met vertrouwen over aan de nieuwe partij.” aldus Jelle Hassefras, algemeen directeur Motorhuis.

Over Motorhuis
Motorhuis is al ruim 100 jaar een bekende dealernaam in Nederland met 14 vestigingen in met name Noord- en Zuid Holland.

Over Spuigroep
Spuigroep is een familiebedrijf met, afgezien van de dealergroep Motorhuis, ondermeer leaseactiviteiten via Multilease en Motorhuis Private Lease, autoverhuurder Europcar, de autoschadeactiviteiten van Autoschadehuis, de brandstofactiviteiten in ABM en de activiteiten van het overbekende Boedelbak.

Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met:

Jelle Hassefras
Algemeen Directeur Motorhuis

Vondellaan 80, 2332 AH Leiden
Postbus 10, 2300 AA Leiden


Terug naar overzicht

Nieuws

Electric Days

Lees verder

Onze acties

Citroën Ë-Jumpy L3 H1 nu met € 8.065,- korting

  • Van: €47.060,00
  • Voor: Voor €38.995,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen