Volledig elektrische Citroën Ë-C4 zeer gewild

Volledig elektrische Citroën Ë-C4 zeer gewild

De Citroën ë-C4 zet de vorig jaar ingezette verkoopspurt onverminderd voort. De eigenzinnige, volledig elektrische cross-over van Citroën was in de eerste maand van het nieuwe jaar zelfs de bestverkochte auto in het BEV C-segment en houdt die positie tot op dit moment vast. De ë-C4 is momenteel de best verkopende Citroën in Nederland (en Frankrijk).

Aantrekkelijk pakket

Dat de Citroën é-C4 zo populair is onder BEV-rijders komt onder meer door het comfort van elektrisch rijden en de grote actieradius. De ë-C4 combineert een aanlokkelijk en eigenzinnig design en prettige rijeigenschappen met een adequate actieratdius tot wel 357 km (WLTP) en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Zo is de ë-C4 leverbaar vanaf € 33.990 euro, of vanaf € 30.640 met de subsidie meegerekend. De subsidie is ook aan te vragen voor Private lease. In dat geval kan een nieuwe ë-C4 al gereden worden vanaf € 300, per maand.

OP is OP!

Wie voor de charmes van de ë-C4 valt en deze zo voordelig mogelijk wil rijden, moet niet te lang wachten. De subsidie (SEPP) die de overheid dit jaar biedt voor elektrische auto’s is namelijk niet oneindig. Wie het eerst komt, het eerst maalt. En op is op! U mot de subsidie zelf aanvragen, maar daar helpt Motorhuis u ook meteen bij.

Ontdek de Citroën Ë-C4 100% Ëlectric

Terug naar overzicht

Nieuws

Ervaar elektrisch bij Motorhuis Leiden

Lees verder

Onze acties

Citroën C1 VTi 72 S&S FEEL nu met € 1.250,- korting

  • Van: €15.993,00
  • Uw korting € 1.250,-
  • Voor: Voor €14.743,00
Bekijk actie

Werkplaatsafspraak

Vestigingen