Motorhuis Delft
  • Personenauto showroom
  • Bedrijfswagen showroom
  • Service personenauto's
  • Service bedrijfswagens
Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
T. 015 - 251 72 30
E. delft@​motorhuis.nl

Citroën dealer Delft

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands Citroën? Kom langs bij Motorhuis Delft aan de Exportweg 3 in Delfgauw. In onze showroom vindt u een breed aanbod aan nieuwe auto’s en occasions van het merk Citroën. Onze voorraad bestaat uit een mooie mix van diverse Citroën modellen zoals de compacte C1, de sportieve C3 en de ruime C4 Cactus. Daarnaast heeft Motorhuis Delft in verschillende prijsklassen een geschikte occasion voor u klaarstaan. En allemaal met ten minste 6 maanden garantie! Ook voor het inruilen van uw huidige auto bent u bij Motorhuis aan het juiste adres. Op de vestiging staat vestigingsmanager Frans Meeuwisse met zijn team graag voor u klaar.

Citroën in Delfgauw

Een nieuwe Citroën of een Citroën occasion kopen in de regio Delft doet u natuurlijk bij Motorhuis, dé Citroën dealer voor Delft en omstreken. Motorhuis is de enige Citroën dealer in Delfgauw en is sinds 2002 gevestigd op bedrijventerrein Ruijven. In onze moderne showroom heeft u de keuze uit 100 nieuwe en gebruikte Citroëns.

Citroën dealer Delft in Delfgauw

De showroom van Motorhuis Delft is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A13 en de N470, maar ook met het OV is de vestiging goed te bereiken. Vanaf station Delft kunt u buslijn 62 nemen en richting Delfgauw. Stap uit bij bushalte Achtmanstraat en loop langs het fietspad in de richting van de provinciale weg N470. Wandel via de fietstunnels onder de provinciale weg door en ga na 50 meter linksaf de Exportweg in. Het pand van Motorhuis Delft bevindt zich recht voor u.

Voel u thuis bij Motorhuis...

De koffie staat klaar, dan kunt u rustig kijken welke auto het beste bij u past. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos de weg op gaat.

Direct contact
Stel hier uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw Citroen dealer Motorhuis Delft

Citroën garage Delft en omstreken

Motorhuis Delft is dé aangewezen plek voor onderhoud, service of reparatie van uw Citroën. Wilt u volledig op uw Citroën kunnen blijven vertrouwen, dan is goed onderhoud van groot belang. De werkplaats van Motorhuis Delft is daarvoor de aangewezen plek, want hier werken gespecialiseerde monteurs die elke Citroën van binnen en buiten kennen. Zij werken met fabrieksgereedschap en –apparatuur, gebruiken originele Citroën onderdelen en hanteren transparante werkwijze: u komt dus nooit voor verrassingen te staan!

Toon route
Motorhuis Delft
Exportweg 3
2645 ED Delfgauw
T. 015 - 251 72 30
E. delft@​motorhuis.nl